Windows 10: Fujitsu ScanSnap IX500 Not working Windows 10 Build 10130

  1.    24 Jun 2015 #1

    Fujitsu ScanSnap IX500 Not working Windows 10 Build 10130


    Hey does anyone know how to get the Scansnap scanner to work ?

    I have the Fujitsu ScanSnap IX500 when i install drivers for Windows 8.1 64 BIT i can not seem to get the scan snap manager to open or work.

    Therefore i can not use this great and wonderful scanner.

    Does any know how to fix this for Windows 10 Build 10130 64 Bit ?
      My ComputerSystem Spec

  2.    28 Jun 2015 #2

    Im with the same problem.

    Mu ScanSnap of Fujitsu ix500 not working in my Windows 10 10130.


    MJM said: View Post
    Hey does anyone know how to get the Scansnap scanner to work ?

    I have the Fujitsu ScanSnap IX500 when i install drivers for Windows 8.1 64 BIT i can not seem to get the scan snap manager to open or work.

    Therefore i can not use this great and wonderful scanner.

    Does any know how to fix this for Windows 10 Build 10130 64 Bit ?
      My ComputerSystem Spec


 

Related Threads
Solved Fujitsu ScanSnap S510 in Drivers and Hardware
Okay, I know this scanner is getting a bit long in the tooth and Fujitsu are probably not going to bother with any updated drivers. I did manage to get it working intermittently with Win8.1 after installing what appeared to be some stop gap drivers...
Since the installation yesterday of 10130 the audio has stopped working. Have tried installing new drivers, deactivating and reactivating but nothing seems to fix it. The system claims that everything is working properly but it sure does not. When I...
Hi there Had previous problems with Winamp on W8.1 and early W10 builds -- got some sort of .NET errors. Now works brilliantly again. Build 100130. Cheers jimbo
Live weather title not working in 10130 build When open up the start menu like this, it doesn't change keeps what is shown. It just keep saying weather. If you click on it, it open up the weather app it does ok. Anytime I opened the start...
20627 Hi I have updated to build 10130 and everything is working fine apart from the fact there are no thumbnails on my pictures, I have not touched any folder or thumbnail options, can somebody confirm that this is a bug or it's just me? (please...

Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 15:50.
Find Us