Page 2 of 2 FirstFirst 12
  1.    12 Dec 2016 #11
    Join Date : Oct 2016
    Suffolk UK
    Posts : 47
    Windows 10 Enterprise

    My wife has a Z50-70 and the only way i could get UEFI boot to work was a fresh install.
      My ComputerSystem Spec
  2.    13 Dec 2016 #12
    Join Date : Nov 2015
    Romania
    Posts : 127
    Windows 10 Insider Build / Ubuntu 16.10
    Thread Starter
      My ComputerSystem Spec

 
Page 2 of 2 FirstFirst 12


Similar Threads
Thread Forum
Custom Boot Logo Windows 10 UEFI Boot Method? (Non-Legacy)
Is there currently any way to configure a custom boot logo for UEFI booting? I can only find methods for Legacy users, but no luck with UEFI. I'm kind of new to custom boot logos, so if anybody could give me some information as to if it's...
Customization
Solved Windows won't boot in UEFI mode, deleted EFI partition.
Okay, so the other week i received a new Clevo P650SE laptop. The laptop only had a 500GB 7200RPM HDD with Windows 10 to begin with, so yesterday i added my Samsung 840 EVO SSD. As i wanted this to now be the primary drive, i made another new...
Installation and Upgrade
Can't boot Windows 10 in UEFI mode in Phoenix SecureCore Tiano.
Please help! How to boot Windows 10 in UEFI boot in Phoenix SecureCore Tiano BIOS Setup, when I changed the boot mode to UEFI, and the first boot priority is my hard disk. I saved the setting changes and boot it, an error happened and said...
Installation and Upgrade
Ubuntu Boot option still available in UEFI BIOS after Dual Boot
Recently I played around with dual booting Linux Mint on my system. I decided that I would delete it for the present as I have other things to focus on. However, after deleting partitions and fixing my MBR to only boot windows my UEFI BIOS still...
General Support
Boot mode uefi with secure boot disable
Ok im about to upgrade to win 10 then do a clean install afterwards of win 10, but i wanted to assure i have everything correct before i start. I updated again my profile with Belarc to assure i have a completed list of my software, i notice this...
Installation and Upgrade
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 07:15.
Find Us
Twitter Facebook Google+ Ten Forums iOS App Ten Forums Android App



Windows 10 Forums