1.    31 May 2015 #1
    Join Date : Aug 2014
    Florida
    Posts : 654
    W10 FCU & W10 Insider

    Multiple display selection not present


    Went from upgrade 10130 with both monitors in extended mode to a clean install of 10130. Multiple display selection is not present. Both monitors are in Mirror mode at the present. (both showing the same thing). Connected devices only show 1 monitor. Graphics is on the Mother board. (I run W8.1 on same machine without any display issue.)
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails disp3.JPG  
      My ComputerSystem Spec
  2.    31 May 2015 #2
    Join Date : Jul 2014
    San Jose, California
    Posts : 2,196
    Ubuntu14.04x64 MintMate17x64 Win10Prox64

    You can use this to set the backgrounds for dual monitors:
    Solved Setting different Backgrounds for Dual Monitors in Windows 10 - Windows 10 Forums
      My ComputerSystem Spec
  3.    31 May 2015 #3
    Join Date : Aug 2014
    Florida
    Posts : 654
    W10 FCU & W10 Insider
    Thread Starter

    Quote Originally Posted by topgundcp View Post
    You can use this to set the backgrounds for dual monitors:
    Solved Setting different Backgrounds for Dual Monitors in Windows 10 - Windows 10 Forums
    That is great stuff, but I only have one monitor showing in connected devices! Both monitors should be showing in connected devices, that is the problem.
      My ComputerSystem Spec
  4.    31 May 2015 #4
    Join Date : Jul 2014
    San Jose, California
    Posts : 2,196
    Ubuntu14.04x64 MintMate17x64 Win10Prox64

    I am sorry I misread the post. You might have to re-install the Video to fix your current problem.
    http://www.geforce.com/drivers
      My ComputerSystem Spec
  5.    01 Jun 2015 #5
    Join Date : Aug 2014
    Florida
    Posts : 654
    W10 FCU & W10 Insider
    Thread Starter

    Would anybody venture to guess as to whether this is a BIOS, PNP or W10 problem? If I just connect one at a time, W10 will recognize the monitor by name and model number just not both.

    The last update had a AMD 3000 driver update, this solved the problem.
    Last edited by meebers; 06 Jun 2015 at 21:06.
      My ComputerSystem Spec

 


Similar Threads
Thread Forum
Is latency (lag) still present using line in on Windows 10?
Hi, As a lot of you may or may not be aware, there has been an problem with latency whilst sound recording since W7 launched that wasn't present on XP or Vista. Many had hoped it would be addressed in 8/8.1 but it wasn't so i'm wondering...
Drivers and Hardware
How to skip the boot selection option on start up
Just want to check something, I am running 8.1 and 10 in dual boot, but when the time comes to running 10 on it's own how do I get rid of the OS boot selection option at start up? I know that MSCONFIG has options but it will not allow me to set...
Installation and Upgrade
Problem seeing the accounts selection under settings
When I open the store app full screen I cannot see the search box at top of app. The smaller (narrower) I make the window containing the store app then the search box starts to come into view but never fully. Also with the people and mail apps...
Software and Apps
New Windows 10 builds have improved Wi-Fi selection, Task View updates
Read more: New Windows 10 builds have improved Wi-Fi selection, Task View updates shown on video
Windows 10 News
Solved Boot Manager Status: 0xc000000f boot selection failed
Windows failed to start. A recent hardware of software change might be the cause. To fix the problem: 1.Insert your Windows installation disc and restart the computer. 2.Choose your language settings, and then click "Next". 3.Click "Repair your...
BSOD Crashes and Debugging
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 06:35.
Find Us
Twitter Facebook Google+ Ten Forums iOS App Ten Forums Android App



Windows 10 Forums