Page 39 of 177 FirstFirst ... 2937383940414989139 ... LastLast

  1. Joined : Aug 2015
    San Francisco, California USA
    Posts : 806
    Windows XP/7/8/8.1/10, Linux, Android, FreeBSD Unix
       20 Oct 2015 #381

    @layman... After you right click on Realtek High Definition Audio, click on Update Driver Software then pick the one on the bottom which says Browse my computer for driver software then click on browse and then find the folder...
      My System SpecsSystem Spec


  2. Joined : Aug 2015
    Posts : 25
    Windows 10 Home 64-bit,version 1607,Build 14393.479
       20 Oct 2015 #382

    Almighty1 said: View Post
    @layman... After you right click on Realtek High Definition Audio, click on Update Driver Software then pick the one on the bottom which says Browse my computer for driver software then click on browse and then find the folder...
    Yes I've done that but each time got the same msg. My ASUS laptop uses motherboard of their own with AMD A8-4500 CPU.Any solution to problem of no sound to video from net?
      My System SpecsSystem Spec


  3. Joined : Oct 2015
    Posts : 5
    Windows 10
       20 Oct 2015 #383

    Almighty1 said: View Post
    @Makabro:

    Probably related to the drivers power management which will exist in all driver versions as it's a feature, see this:
    Fix for Realtek sound popping and/or high pitched tone/squeal | NotebookReview
    No luck with that solution Still got the "shhhhh" sound, using 6.0.1.7634, any ideas??
      My System SpecsSystem Spec

  4.    21 Oct 2015 #384

    DooGie said: View Post
    Build 7634 WHQL of the Realtek HD drivers released today.

    ftp://ftp3.realtek.com.tw/Realtek/Ge..._Win7_WHQL.zip

    username : spcust
    password : hwwk758z

    Finally got them to work i uninstalled my realtek installed these, at first the realtek sound manager did not show i went into the program folder clicked it, the sound manager opened i unchecked show in taskbar then re clicked it show in taskbar, and there it was, it was now down there , and on reboot it still is there all seems a ok now, and my sound is a lot louder then it was as well. I contacted MSI who told me that microsoft is having issues with realtek sound stuff and that if it leaves again that it's a MS issue and i will have to wait for a update.
      My System SpecsSystem Spec


  5. Joined : Aug 2015
    San Francisco, California USA
    Posts : 806
    Windows XP/7/8/8.1/10, Linux, Android, FreeBSD Unix
       21 Oct 2015 #385

    Tonyb said: View Post
    Finally got them to work i uninstalled my realtek installed these, at first the realtek sound manager did not show i went into the program folder clicked it, the sound manager opened i unchecked show in taskbar then re clicked it show in taskbar, and there it was, it was now down there , and on reboot it still is there all seems a ok now, and my sound is a lot louder then it was as well. I contacted MSI who told me that microsoft is having issues with realtek sound stuff and that if it leaves again that it's a MS issue and i will have to wait for a update.
    Congrats! Didn't you try opening sound manager before either via Start Menu or Program Folder and then toggle the show in taskbar?
      My System SpecsSystem Spec

  6.    21 Oct 2015 #386

    I did but what i did different this time was uninstalled the old realtek audio driver and did a reinstall, but really what was wired is how it did not show in control panel until i toggled it on and off again, then all showed up lol.
      My System SpecsSystem Spec


  7. Joined : Aug 2015
    San Francisco, California USA
    Posts : 806
    Windows XP/7/8/8.1/10, Linux, Android, FreeBSD Unix
       21 Oct 2015 #387

    Whenever I update to a new driver, I use the setup.exe instead of device manager so it will uninstall, reboot, then install, reboot and then I have to open the Sound Manager from either the Start Menu or Control Panel and toggle it on as it is always off after the update.
      My System SpecsSystem Spec


  8. Joined : Oct 2015
    Posts : 1
    Windows 10 Pro x64
       22 Oct 2015 #388

    Hi everybody
    With every realtek audio driver I get the message "You are seeing a blank page because there is no audio devices plugged..." in the small window popup that opens when you click in the Realtek Audio Manager icon in notification area.

    I've tried many driver versions and the only ones that doesn't show this are older drivers for windows 8 (windows 10 not officially supported)

    Despite this message I have no problems with audio, everything works normally.

    Is anyone having this problem?
      My System SpecsSystem Spec


  9. Joined : Oct 2015
    Posts : 3
    Windows 10 Pro 64-bit
       23 Oct 2015 #389

    I had no network connection after upgrading to this version. I had to roll back the driver to what I had before - 9.1.401.2015 - which I think came from the update to Windows 10. Are people using this version 10xxx driver successfully?
      My System SpecsSystem Spec


  10. Joined : Mar 2015
    Stockport UK
    Posts : 1,136
    Wndows 10 x64 Home
       23 Oct 2015 #390

    Build 7640WHQL of the Realtek HD drivers released today 23/10/15

    ftp://ftp3.realtek.com.tw/Realtek/Ge..._Win7_WHQL.zip

    username : spcust
    password : hwwk758z
      My System SpecsSystem Spec


 


Similar Threads
Thread Forum
realtek driver tweaked in windows 7 - will the new win 10 driver ...
Hello : I have my realtek driver tweaked in windows 7 , I have it set in the registry to have 2 outputs , instead of one - will the new win 10 driver be able to be adjusted ... Thanks
Drivers and Hardware
Realtek HD Audio audio output speaker issue on Windows 10 RTM 10240
Hello Everyone. I have a Jabra bluetooth speaker (the Solemate Mini). On Windows 8.1 I plug it in to my laptop using the 3.5mm to 3.5mm cable and then, when I watch a movie, it correctly outputs to the speaker and does not use my laptop speakers....
Drivers and Hardware
New RealTek HD Audio Driver available in WU
New RealTek HD Audio Driver available in WU. 18634
Drivers and Hardware
Solved Need audio driver for VIA VT1708S onboard audio.
My ASUS M4N68T-M V2 has a VIA VT1708S onboard audio. The driver I have that worked in Windows 8.1 v10_1200a won't work in 10. Windows doesn't even see the onboard video so it doesn't even look for a driver. It doesn't show up in device manager. In...
Drivers and Hardware
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 15:21.
Find Us
Twitter Facebook Google+



Windows 10 Forums