Windows 10: Synaptics 'Show Video' doesn't play video properly

  1.    03 Apr 2016 #1

    Synaptics 'Show Video' doesn't play video properly


    Hi, I was just looking at the Synaptics features in looking at a poster's issue, when I found that 'Show Video' opens a window as if to play it but only blinks 'Opening media'.

    Now the videos are wmv's and mpg's and play correctly in my default player if I open them from their folder explicitly.

    The player window opened by Synaptics is not my default player. It is something run by rundll32.exe.

    Click image for larger version. 

Name:	Snap 2016-04-03 at 17.57.07.jpg 
Views:	2 
Size:	104.2 KB 
ID:	72883

    I haven't tried reinstalling the Synaptics driver - yet.

    Any thoughts? Thanks!
      My ComputerSystem Spec

  2.    06 Apr 2016 #2

    So I wonder if anyone can confirm that these videos work for them in Win 10 x64 please?

    I've tried uninstalling, redownloading from manufacturer's site, reinstalling.

    SGS Version: SGS 15.3
    TouchPad Series 3.0 - Imaging Sensor
    Driver Version: 19.0.24.1 08Sep15
    Firmware Version: 1.2
    Scrybe Version: Not installed
    Interface: SMB
    Windows Version: Win10

    Thanks!
      My ComputerSystem Spec


 

Related Threads
Hi Having recently updated to Windows 10, I am astonished (annoyed) to discover Windows 10 does not play WMV video files, particularly those created using Windows Movie Maker. There doesn't seem to be very much advice on this on the net and the...
Hi, I've just purchased a Surface 3 with a view to replacing my iPad for media and also allow me to do some work on it when not near my primary machine. I've copied across a season of TV ripped from DVD and applied all the Metadata through...
Getting a green or black screen when playing videos through Facebook. But, if I go directly to YouTube, the videos play with no problem. Thank you.
After upgrading from Windows 8.1 to 10, more often than not, if I double-click on a .mts video file it will open in "movies and TV" and give the error that this is not a supported format. If I keep double-clicking it, it will eventually play...
Video play not working after installation in Installation and Upgrade
Most kinks worked out after installing 10, but the video player doesn't want to work now. Any ideas? :shock:
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 06:59.
Find Us