Samsung SSD 850 EVO

Page 29 of 32 FirstFirst ... 192728293031 ... LastLast
  1. jds63's Avatar
    Posts : 3,139
    Windows 10 Pro 64 bit Version 20H2
       #281

    Gary said:


    Like the above. Before I updated the driver this was showing in the tray
    More like when an external device is hooked up like USB device or somehow changed setting in Device manager under Dsik drives and turned off Write Caching then would appear this way. Can you take a screen capture of device manager now showing the controllers without checking show hidden devices, want to check what it shows.
      My Computer

  2. jds63's Avatar
    Posts : 3,139
    Windows 10 Pro 64 bit Version 20H2
       #282

    Looks good, correct irst driver from MSI, show me device manager now
      My Computer


  3. Posts : 46
    64-bit 10240 10 Pro
    Thread Starter
       #283

    jds63 said:
    Looks good, correct irst driver from MSI, show me device manager now
    Samsung SSD 850 EVO-dev-man.png
      My Computer

  4. jds63's Avatar
    Posts : 3,139
    Windows 10 Pro 64 bit Version 20H2
       #284

    Gary said:
    Samsung SSD 850 EVO-dev-man.png
    O.k. only has one, but as said my knowledge is not that good with all aspects of controllers and by how many ports and different ones like sSATA and SATA ports why yours now just uses one, might again matter to how ports are on your board which have to look at from the site, but you should be good now, thanks for the pic.

    Did you ever do a clean install of Windows 10 ? If you ever do, keep those IRST Drivers 64bit or 32 bit ones on a flash drive for now. If ever do a clean install load those just before the install on custom install screen, make sure PC is in AHCI mode first.For most who already have it in this mode can do it way you installed it now, but best to install before the OS.
      My Computer

  5. OldMike65's Avatar
    Posts : 106,312
    Windows10 Pro (x64) 20H2 19042.870
       #285

    Well finally Congratulations Gary and jds63 GREAT job!!!! only took a couple of years....only joking guys :)
      My Computers

  6. OldMike65's Avatar
    Posts : 106,312
    Windows10 Pro (x64) 20H2 19042.870
       #286

    That's all I have under mine too, just one. Take a peek.

    Samsung SSD 850 EVO-device2.png
      My Computers

  7. jds63's Avatar
    Posts : 3,139
    Windows 10 Pro 64 bit Version 20H2
       #287

    Thanks and 287 posts later, lol
      My Computer


  8. Posts : 46
    64-bit 10240 10 Pro
    Thread Starter
       #288

    OldMike65 said:
    Well finally Congratulations Gary and jds63 GREAT job!!!! only took a couple of years....only joking guys :)
    Maybe it shows only one because it is installed on the last port on my MOBO. I do have an E-SATA Device but it is plugged into a special port for that. The only other SATA device is MY DVD Player. Anyway It is working and I again thank you all. I am going to mark this solved. I am happy with the results. Like I said if I read the Tutorial earlier it would not have taken so long, even with Mike's spam posts. Just Kiddin Mike:)
      My Computer

  9. OldMike65's Avatar
    Posts : 106,312
    Windows10 Pro (x64) 20H2 19042.870
       #289

    ParrrrTaa TIME!!!!!!!
      My Computers

  10. jds63's Avatar
    Posts : 3,139
    Windows 10 Pro 64 bit Version 20H2
       #290

    Make sure device manager under Disk Drives samsung is checked from top one, just wanted make sure.
    Samsung SSD 850 EVO-untitled.jpg
    Reboot do some trim and Run your WEI score again, can at admin command prompt WinSAT Formal.
      My Computer


 
Page 29 of 32 FirstFirst ... 192728293031 ... LastLast

  Related Discussions
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 15:12.
Find Us




Windows 10 Forums