Samsung SSD 850 EVO

Page 21 of 32 FirstFirst ... 11192021222331 ... LastLast
  1. OldMike65's Avatar
    Posts : 106,275
    Windows10 Pro (x64) 20H2 19042.870
       #201

    Gary said:
    All that is telling you Gary is your motherboard does not support sata 3, and that is most likey because its 5 years old, my older pc is the same way, no sata 3 built-in to motherboard. Nothing you can do to fix that,....except replace board. :)
      My Computers

  2. OldMike65's Avatar
    Posts : 106,275
    Windows10 Pro (x64) 20H2 19042.870
       #202

    Gary said:
    What about that thing in the tray. I can't seem to get rid of it. Maybe I need an Intel Driver??
    Right click on it, and see what if any options are....like not to display??

    I wouldn't change anything right now....if everything is faster.....
      My Computers


  3. Posts : 46
    64-bit 10240 10 Pro
    Thread Starter
       #203

    OldMike65 said:
    Right click on it, and see what if any options are....like not to display??

    I wouldn't change anything right now....if everything is faster.....
    It says to eject or open devices
      My Computer

  4. OldMike65's Avatar
    Posts : 106,275
    Windows10 Pro (x64) 20H2 19042.870
       #204

    Gary said:
    It says to eject or open devices
    Ok, well then you got me on that one, I've never had that happen to me. New one on me.....but, leave everything alone for now, unless you find a problem somewhere. We already tried update using Intel drivers.....that didn't work out that well. :)
      My Computers

  5. OldMike65's Avatar
    Posts : 106,275
    Windows10 Pro (x64) 20H2 19042.870
       #205

    Can you show a pic of that icon on taskbar your talking about??
      My Computers


  6. Posts : 46
    64-bit 10240 10 Pro
    Thread Starter
       #206

    OldMike65 said:
    Ok, well then you got me on that one, I've never had that happen to me. New one on me.....but, leave everything alone for now, unless you find a problem somewhere. We already tried update using Intel drivers.....that didn't work out that well. :)
    But that was before it was even changed to ACHI.. Maybe if I eject it, on reboot it will not show??
      My Computer


  7. Posts : 46
    64-bit 10240 10 Pro
    Thread Starter
       #207

    OldMike65 said:
    Can you show a pic of that icon on taskbar your talking about??
    Samsung SSD 850 EVO-tbi.png
      My Computer

  8. OldMike65's Avatar
    Posts : 106,275
    Windows10 Pro (x64) 20H2 19042.870
       #208

    Gary said:
    But that was before it was even changed to ACHI.. Maybe if I eject it, on reboot it will not show??
    I am using ACHI on both my computers.....old one and new one....never seen that on my taskbar. Mine are Intel thou.
      My Computers


  9. Posts : 2,763
    Windows 10 Pro X64
       #209

    Hi,

    Since you're using Intel's RST I'd also update the AHCI drivers with the ones that come with that software too.

    Cheaper than upgrading the MOBO would be using a PCIe 2.0 SSD such as a Plextor 128Gb to put the OS on. Don't be put off by the modest write figures. Most of the time the OS is reading, not writing.
    To top it all off it comes with a nice caching software too which is W10 ready.

    Cheers,
      My Computers

  10. OldMike65's Avatar
    Posts : 106,275
    Windows10 Pro (x64) 20H2 19042.870
       #210

    Gary said:
    Samsung SSD 850 EVO-tbi.png
    ok don't look bad....lol I would leave it alone fer now.....don't seem to brother anything yet....:)
      My Computers


 
Page 21 of 32 FirstFirst ... 11192021222331 ... LastLast

  Related Discussions
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 18:24.
Find Us




Windows 10 Forums