1.    27 Aug 2015 #1
    Join Date : Aug 2015
    Posts : 2
    windows10

    USB3 ports on Logilink PCI ExpressCard are not work


    Okay, I upgraded from Windows 7 Pro 64Bit to windows 10 Pro 64bit.

    Everything ran smooth and fine.
    But my USB3 ports mounted on a Logilink product (Art. PC0058) PCI ExpressCard 2xUSB3 work only as power supply.
    The error indicated by device manager point to USB Root hub (xHCI)
    The screenshots are attached.
    Can somebody help me ?

    Regards Adrian
    USB3 ports on Logilink PCI ExpressCard are not work Attached Files
      My ComputerSystem Spec
  2.    27 Aug 2015 #2
    Join Date : Aug 2015
    Posts : 2
    windows10
    Thread Starter

    The solution are to download and install the new VIA_XHCI_Driver_V4.70C_AP from Viasite.
      My ComputerSystem Spec
  3.    01 Nov 2015 #3
    Join Date : Nov 2015
    Posts : 5
    windows 10

    Anyone know a US source for this product?
      My ComputerSystem Spec
  4.    01 Nov 2015 #4
    Join Date : Nov 2015
    Posts : 5
    windows 10

    Anyone know a US source for this product?
    Or an equivalent product sourced from US. Primary need is a PCI e card with a 19 pin USB 3.0 connector. Have a HootToo pci e card but it doesn't have w10 drivers.
      My ComputerSystem Spec
  5.    04 Jan 2016 #5
    Join Date : Nov 2015
    Posts : 5
    windows 10

    deleted


    delete below, wrong thread
    HooToo said the drivers were from Microsoft. After a few weeks, the USB ports started working. right now my drivers are Microsoft 10/29/15 10.0.10586.0.
    Last edited by brucewol; 04 Jan 2016 at 17:44. Reason: posted to wrong thread
      My ComputerSystem Spec

 


Similar Threads
Thread Forum
Solved Update disabled USB Ports.
Windows 10 USB 3.0 Ports got Disabled after a recent failed update try. KB3081438 which downloads, but fails to install HERE] The ports are powered since i can connect my mobile to the 'disabled' ports and yet charge the device but cannot do...
Drivers and Hardware
slow transfer using USB3
Hi as the title says I cant seem to get what used to be hi speed data transfers on my 2 win 10 devices, a custom build PC and a surface pro 3. Prior to the update I would see a transfer speed of at least 100-148mb now I'm lucky to see 60mb....
Drivers and Hardware
Mobo with 2 Intel LAN ports - Intel l211 & l217-V - Both don't work
I used the upgrade tool to install w10x64. Installation went fine, I can use my computer and all. Problem is that both of my LAN ports don't work. I get the usual red icon in the taskbar that shows no internet. I went into networking and it doesn't...
Network and Sharing
Silverstone USB3 X 2 nineteen pin board
I've just fitted A Silverstone pcie board which has two internal 19 pin usb 3 outlets. it works fine with W7 and 8.1 but sadly the drivers won't work with 10 (all 64 bit). W7 required the driver cd but 8.1 found the drivers automatically. No doubt...
Drivers and Hardware
USB3 HDD slower than ext laptop HDD USB2==>SATA cable
Hi there WD passport (small self powered 2 TB USB3 drive) has appalling performance compared with an OLD laptop HDD that I connect via a USB2==>SATA cable to USB2 port. Same file (2GB mp4 video) copied to a directory on the SSD. External...
Drivers and Hardware
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 20:19.
Find Us
Twitter Facebook Google+ Ten Forums iOS App Ten Forums Android App



Windows 10 Forums