Windows 10: HP Ultrium 460 LTO tape drive connected via iSCSI not detected Solved

  1.    22 Aug 2015 #1

    HP Ultrium 460 LTO tape drive connected via iSCSI not detected


    I have an HP Ultrium 2 tape drive that is iSCSI connected that worked fine in Window 7.

    Now I've moved to Windows 10, the system resolutely refuses to detect it is there.

    I've even manually installed the hplto.sys driver but that makes no difference

    Help please.

    The iSCSI initiator shows the device as connected.
    (Also posted on answers.microsoft.com)

    For some reason the iSCSI target was in an error state. Now working OK

    Thanks
    Dave
    Last edited by perdrix; 22 Aug 2015 at 11:15.
      My ComputerSystem Spec


 

Related Threads
Steam (steam needs to be online to update. Please confirm your network connection and try again). The McAfee program also cannot run after download as there is an internet connection problem. I also have same problem with garena plus. Besides,...
No Internet access in Edge or through apps. Definitely connected to the network.
Audio on connected Bluetooth devices in Drivers and Hardware
I'm having a weird problem that I can't figure out and it's driving me nuts. All that I'm attempting to do is to listen to the podcasts that I have on my Android smart phone through the speakers on my computer via Bluetooth. This worked in Win 8,...
I just installed 10074, last weekend and everything seemed to be working. I was able to use Spartan to access the web and I was able to use IE to access the Web. Last night some updates where installed. Today I can not get on the Web. Spartan...
Duct Tape Surfing in Chillout Room
https://www.youtube.com/watch?v=4h51_z386-M
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 14:12.
Find Us