Logitech Camera failing to install drivers - AHCI issue?  


  1. Posts : 3
    W10 Pro
       #1

    Logitech Camera failing to install drivers - AHCI issue?


    Hi all,

    Having an issue with Logitech C270 cameras. We have about 15 of these we need to get working.

    Previously worked with Windows 7, since upgrading to Windows 10 we can't get the drivers to work.

    Getting the dreaded Code 39 error that mentions Bad Image. Tried various drivers, roll backs etc and getting no where.

    I had read that AHCI could be a possible issue, but we are unfortunately in an environment where we can't switch this off.

    Does anyone have experience with issues with webcams on Windows 10 or workarounds for AHCI. We have this set by group policy so even if I switch AHCI off in registry it requires restart in which case GP then enables it again (yay).
      My Computer


  2. Posts : 29,359
    Windows 10 Pro x64 Version 22H2
       #2

    Hi Fraser

    Are you on the latest version on Win 10.

    I did find this, maybe you've already seen.

    https://answers.microsoft.com/en-us/...0b29c0c?page=3

    and Step 5 in this article is mentioned in several posts found by Google.

    How to Fix Code 39 Errors in Windows
      My Computer


  3. Posts : 7,761
    windows 10
       #3

    Are the drivers signed?
      My Computer


 

  Related Discussions
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 16:36.
Find Us




Windows 10 Forums