Windows 10: Devices and printer slow to load


  1. Posts : 58
    Surface Pro 4 and Windows 10 Desktop
       04 Aug 2015 #1

    Devices and printer slow to load


    just like my title says my devices and printers is just slow to load pretty much have the same things installed as my desktop which still is in 7 and it instantly loads up. laptop was the same way when it was in 7 now in 10 it just take like minutes to load up. any one else encounter this, possible have a solution
      My ComputerSystem Spec

  2.    04 Aug 2015 #2

    I've noticed that also. Hadn't had time to investigate it yet.
      My ComputerSystem Spec


  3. Posts : 58
    Surface Pro 4 and Windows 10 Desktop
    Thread Starter
       04 Aug 2015 #3

    yeah I havent been able to figure it out i tried something from windows 8.1 with services and bluetooth but that didnt seems to work or help at all. it was worth the shot though i guess.
      My ComputerSystem Spec


 

Related Threads
Sign-In Options Menu Won't Load in User Accounts and Family Safety
Good morning. I've been struggling with the annoying issue of not being able to switch back to using a PIN to log in, and found a guide that said it would reset the PIN option if I cancelled in the middle of creating a new PIN. I did so, and when I...
MS Edge Will Not Load in Browsers and Email
Installed Win10 again yesterday after a glitch on the auto-install Wednesday. Uninstalled Win and reinstalled last night. Now, MS Edge will not open up. When I click on the Edge icon in the tray, it appears for a brief second and then disappears....
Can't load on my disk? in Drivers and Hardware
I put in a WD 1TB Hard Drive and gave myself a 200 GB partition and I tried to load Windows 10 on the 200 GB partition because the other 800 GB has my data and this is the message I got. "Windows cannot be installed on this disk. The selected disk...
Slow install - Getting Devices in Installation and Upgrade
I have installed Build 9841 a 2nd time into a clean partition of an SSD. I wiped the previous partition. It got to 'Getting Devices 95%' quite quickly, but it took well over an hour to get from there to 100%. I am sure the original install was...
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 06:58.
Find Us