USB 3.0 ext hd's crazy slow

Page 2 of 2 FirstFirst 12

  1. Posts : 16
    Win 10 Pro
    Thread Starter
       #11

    Double post :-(
      My Computer


  2. Posts : 1,141
    Windows 10
       #12

    Frank Luke said:
    It is Intel 300 series Chipset Family SATA ACHI Controller and also their is a Standard SATA ACHI Controller. I am guessing their should only be the 300 series Intel controller. Is this correct?
    yes something is wrong and most probably is what cause you trouble , i suppose try to delete them both then re-install your manufacturer rst driver , if problem persist try to consult your manufacturer customer services or forums .
      My Computer


  3. Posts : 16
    Win 10 Pro
    Thread Starter
       #13

    nIGHTmAYOR said:
    yes something is wrong and most probably is what cause you trouble , i suppose try to delete them both then re-install your manufacturer rst driver , if problem persist try to consult your manufacturer customer services or forums .
    OK I'll try that Thanks again...........
      My Computer


  4. Posts : 16
    Win 10 Pro
    Thread Starter
       #14

    It is all fixed now. I did install new drivers for Intel RST as suggested.
      My Computer


 
Page 2 of 2 FirstFirst 12

  Related Discussions
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 06:49.
Find Us




Windows 10 Forums