Device Manager, Yellow triangles, No error codes Solved

  1.    #1

    Device Manager, Yellow triangles, No error codes


    In another thread, I showed a screenshot of my Device Manager with yeoow triangles against the Display Adapter and the Storage Controllers:

    https://www.tenforums.com/attachment...e-manager1.png

    When I expand any of those items, there are no error codes and they all say 'This device is working properly.' I presume there is nothing to worry about but why are the warnings there?
      My ComputerSystem Spec

  2.    #2

    Your link does not show any yellow triangles at all.

    Does it matter? Not really. For example I have a SIM card slot in my laptop, if I don't install the QUALCOMM driver it doesn't work and I can't use mobile connections. Everything else works fine.

    What do you think is not working? Have a look on properties/events in device management and you should see something like USB\VID_05C6&PID_9205&MI_01\7&1ca556e1&0&0001

    The VID is what is interesting - you an either post it here or google it yourself to find the required driver.
      My ComputerSystem Spec

  3.    #3

    TopGeek said: View Post
    In another thread, I showed a screenshot of my Device Manager with yeoow triangles against the Display Adapter and the Storage Controllers:

    When I expand any of those items, there are no error codes and they all say 'This device is working properly.' I presume there is nothing to worry about but why are the warnings there?
    See
    What is this chip-like icon in device manager? - Super User

    Ben
      My ComputerSystem Spec

  4.    #4

    lx07 said: View Post
    Your link does not show any yellow triangles at all.

    Does it matter? Not really. For example I have a SIM card slot in my laptop, if I don't install the QUALCOMM driver it doesn't work and I can't use mobile connections. Everything else works fine.

    What do you think is not working? Have a look on properties/events in device management and you should see something like USB\VID_05C6&PID_9205&MI_01\7&1ca556e1&0&0001

    The VID is what is interesting - you an either post it here or google it yourself to find the required driver.
    Everything is working fine. I just wondered why those symbols are there and they looked like yellow triangles to me. They are very small.
    Thanks anyway.
      My ComputerSystem Spec

  5.    #5

    Aha! That clarifies everything. Thanks for your input.
      My ComputerSystem Spec


 

Related Threads
Hello everyone! Iím using Dell Vostro 5470, Windows 10 64bit with 16299.371 build. Recently, I get an error in Device Manager, in Nvidia VGA driver. 185074 Then I uninstall thedriver and reinstall the newest version it from Geforce site. It...
Hello everyone! I'm encountering a really annoying and unpredictable problem: for a reason I ignore, my mice (Mad Catz RAT 7) isn't recognized by Windows and has just stop working. When I plug it in, the mice's leds lights up 10sec then...
Device Manager: Error Code 10 for Intel(R) Trusted Execution Engine Interface Recently, I did a reset of Windows 10 Home. I had some issues with activation and the device drivers. Now the Intel(R) Trusted Execution Engine Interface is throwing...
I have mouse and keyboard PS/2 yellow alerts on Device Manager, but they aren't plugged. Tried to unistall, but they come back on next reboot.
Hi, On Windows 8. 1, I had no issues with this speaker. It's a JBL Charge. After upgrading to 10 it worked fine until a reboot when it failed to connect (it pairs, but won't connect, and the speaker doesn't appear as an audio-out option in Sound...
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 03:33.
Find Us