Page 2 of 2 FirstFirst 12
  1.    05 Aug 2015 #11
    Join Date : Aug 2015
    Posts : 14
    Windows 10
    Thread Starter

    Quote Originally Posted by bahenley61 View Post
    Mine is 32-bit, x86-based processor. Driver version is 16.8.1.0. As I said, I uninstalled it through the device manager and reinstalled. Since then it works.
    thanks for info, i did the same uninstall and reinstall and version 16.8.04 was installed not what you have vrsion 16.8.1.0
    drivermax tells me 16.8.04 is te latest version, please could you add attachment in a zip file the driver you are using? that would be helpfull
    thanks

    BTW i saw on broadcom website
    https://www.broadcom.com/support/?gid=9 a new driver for windows 10 version 17.2.0.0 but the driver does not work either
    so last hope to test your driver if you sent it to me, thanks


    BTW i have found the 16.8.1.0 driver and it is working now
    Thanks
    Last edited by jaccies; 06 Aug 2015 at 14:53.
      My ComputerSystem Spec
  2.    16 Sep 2015 #12
    Join Date : Sep 2015
    Posts : 1
    Windows 10

    I had a similar problem, my driver updated on it's own recently, and was not working.
    The newest driver available at Broadcom did not work either.

    I thought i'd share a solution that worked for me.

    A simple solution, was to go to the driver information in the device manager and select "rollback driver"
    It went back to the previously working one (which happened to be 10.43.0.0, and it worked fine again) and in a instant (didn't even need to restart) it worked.

    I'll say though, netwrok adapter drivers are the worst thing to stop working... cause you can't just go an get a new one :P

    I guess i'll wait 'til they update the driver again, and try it again when they do.
      My ComputerSystem Spec
  3.    12 Oct 2015 #13
    Join Date : Oct 2015
    Posts : 3
    Win 10

    Hi,

    My Machine is a 4 year old Dell XPS 8300. I upgraded from Win 7 to Win 10 back in the summer.

    This is an issue for me a well. My fix that I found from searching is to use the old Windows 7 driver. My driver is 14.2.0.7 dated 7/20/2010. http://www.dell.com/support/home/us/...driverId=NDC29.

    I still have an issue though with disconnects. Sometimes every few days. Sometimes a couple times a day. However, the Win 10 driver does not work.

    John
      My ComputerSystem Spec
  4.    13 Oct 2015 #14
    Join Date : Oct 2015
    Posts : 3
    Win 10

    Hi,

    Forgot to add that you need to first delete the device, then use the new drivers uninstall tool to unistall the old driver (don't use the uninstall in control panel) then install the Win 7 driver in "compatiblity mode" Win 7.

    John
      My ComputerSystem Spec

 
Page 2 of 2 FirstFirst 12


Similar Threads
Thread Forum
Solved SM Bus Controller Driver
I have a driver problem with SM Bus Controller with the driver not being correctly installed, but how do I find out what are the details I need to update the driver. I need to know the manufacturer (I think) and Model (I think) but how do I find...
Drivers and Hardware
Usb xHCI Compliant host controller Driver Error
I have a gigabyte GA-Z77X-UD3H which uses the via chipset for USB (VIA VL800 chip) I have an error in system device for Usb xHCI Compliant host controller I am just wondering what drivers I can use for this? Also I didn't load any other...
Drivers and Hardware
Broadcom Virtual Wireless adapter driver needed to download W10
I have a dell inspiron N4010 W7 SP1. I am trying to download W10 and message from W10 indicates that I need to download a driver for this adapter; opened the device manager and located the adapter and then tried to update the driver and...
Drivers and Hardware
Solved Driver Updates Fail to Install.
So i went to check for updates, it found 2 updates for my sound and video cards. The new drivers were downloaded... But failed to install, giving me the following error: 0x8024007. If i check for updates again, Windows Update will not find...
Drivers and Hardware
Solved Asmedia Sata Host Controller driver for Asus MOB
I have a Aśus Maximus V Gene mob that has two Sata mob inputs not controlled by the Intel Sata driver. I am having difficulty installing the latest Asmedia driver downloaded from the Aśus support site. With Win 7 there isn't a problem, but win 10 TP...
Drivers and Hardware
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 16:40.
Find Us
Twitter Facebook Google+ Ten Forums iOS App Ten Forums Android App



Windows 10 Forums