Windows 10: Z370 Cold boot issue Solved

Page 8 of 13 FirstFirst ... 678910 ... LastLast
  1. essenbe's Avatar
    Posts : 11,354
    Windows 10 Pro and Windows 10 Pro Insider
       24 May 2018 #71

    PMA
      My ComputersSystem Spec

  2.    24 May 2018 #72

    essenbe said: View Post
    PMA
      My ComputerSystem Spec

  3.    25 May 2018 #73

    Well it actually booted straight to Windows today, it was a bit slow but got there in the end
      My ComputerSystem Spec

  4. essenbe's Avatar
    Posts : 11,354
    Windows 10 Pro and Windows 10 Pro Insider
       25 May 2018 #74

    Great job Ryan and Congrats.
      My ComputersSystem Spec

  5.    25 May 2018 #75

    Cheers chap
      My ComputerSystem Spec

  6.    28 May 2018 #76

    So the takeaway is that it was the power supply? Technically 2 bad leads?
    That's one for the notebook.
      My ComputerSystem Spec

  7.    28 May 2018 #77

    TV2 said: View Post
    So the takeaway is that it was the power supply? Technically 2 bad leads?
    That's one for the notebook.
    Nope! It's still being a pain in the ass. It's got a mind of its own
      My ComputerSystem Spec

  8.    28 May 2018 #78

    It's haunted!
      My ComputerSystem Spec

  9. essenbe's Avatar
    Posts : 11,354
    Windows 10 Pro and Windows 10 Pro Insider
       28 May 2018 #79

    Gremlins, I tell you!
      My ComputersSystem Spec

  10.    31 May 2018 #80

    Ganji said: View Post
    Nope! It's still being a pain in the ass. It's got a mind of its own
    That's annoying it's still playing up. I guess you could try some different ram in it and if it's not that it has to be the PSU?
      My ComputersSystem Spec


 
Page 8 of 13 FirstFirst ... 678910 ... LastLast

Related Threads
slow cold boot (sometimes) in Performance & Maintenance
Ok, have a Sabertooth x79/3930k and an Intel 750ssd 1.2tb. Sometimes on a cold boot it will take say 15 seconds to load to desktop and sometimes over double that 30 seconds or so. Also it warm boots consistently in the 30 second range. Any...
Hello everyone, I'm at my wit's end at the moment. Recently had to replace motherboard, RAM and CPU in my computer. Purchased an ASUS Maximus VIII GENE Z170 board, an i5-6600k and initially 16GB of DDR4, now 32. When I boot my computer after...
Solved MBR Error 1 on cold boot in Installation and Upgrade
I recently upgraded a Toshiba A300 laptop (2009 model) from Win7 to Win10. I use a 125GB Kingston SSD as primary and a 280GB Hitachi as a secondary internal hard disk, in place of DVD drive, inside a craddle. This is a single OS installation, no...
Win 10 after a cold boot in General Support
This happens when I power up the pc and it boots. The desktop appears, and when I click normally on an icon (a desktop shortcut) to open it, it doesn't open. Instead I get the menu that I would get if I had right-clicked on the icon. If I open...
Slow warm boot & Fast cold boot in Performance & Maintenance
Hello, My Lenovo laptop is pretty fast at cold boot. It takes about 12 seconds from initial bios screen to desktop. On the other hand, warm boot is really slow. The same period takes about 51 seconds, involving a long black screen. ...
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 21:46.
Find Us