Anyone else here use Crucial Brand SSD's?

Page 2 of 2 FirstFirst 12

  1. Posts : 425
    10
    Thread Starter
       #11

    Well been two weeks now and I haven't noticed any catastrophes yet. Should I just leave it alone?
      My Computer


  2. Posts : 934
    xp
       #12

    I'm on a M4 256GB that I've never bothered to upgrade the firmware from version 040H to version 070H. May get around to doing it one day but figured if I wasn't having any problems......
      My Computer


  3. Posts : 2,295
    Win10 202H
       #13

    Bat 1 said:
    I'm on a M4 256GB that I've never bothered to upgrade the firmware from version 040H to version 070H. May get around to doing it one day but figured if I wasn't having any problems......
    I have 070H on mine with no issues , though I think this issue was mainly with the MX line of drives
      My Computers


  4. Posts : 425
    10
    Thread Starter
       #14

    Well its been over a month now and still haven't noticed any bad effects.
      My Computer


  5. Posts : 2
    WIN 10
       #15

    Same issue here. MX300 + HW Encryption = TCG issue. System is running fine though and re-installing it would take too much time.
      My Computer


  6. Posts : 425
    10
    Thread Starter
       #16

    I actually managed to fix my issue awhile back. Turns out all I needed to download was Intel Rapid Storage Technology. It was from my mother board manufacture website.
      My Computer


  7. Posts : 2
    WIN 10
       #17

    you are probably running your system on software encryption, because Intel Rapid Stor. Driver kills hardware encryption capability on my system. I tried many configurations, so Intel's driver works only with software enc. with my MX300
      My Computer


 

  Related Discussions
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 18:11.
Find Us




Windows 10 Forums