Windows 10: Setting windows10 1703 start Layout Not working

  1.    26 Sep 2017 #1

    Setting windows10 1703 start Layout Not working


    Customize start Layout Issue

    To customize the windows 10 start menu and then use PowerShell to import it so that default users or new users start menu is set using the following commands and editing defaultlayout.xml and tried exporting as Bin FOR MY WINDOWS 10 1703 but it still doesn't work

    When I import the layout it throws error

    Import-StartLayout : The file C:\Users\Public\layoutModification1.bin is not a valid layout file
    At line:1 char:1
    + Import-StartLayout C:\Users\Public\layoutModification1.bin -MountPath ...
    + ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    I have attached the xml and Bin file can someone please help me in solving my problem ? I am not sure the files are missing something which cause my xml file not to import it successfully .Please help and Guide someone ..
    Setting windows10 1703 start Layout Not working Attached Files
      My ComputerSystem Spec


 

Related Threads
Solved Where is Defender setting to Quarantine - in Win 1703 in AntiVirus, Firewalls and System Security
In Windows 1607 Windows Defender had a way to set how to handle detections and I could set two bottom lines to Quarantine rather than Recommended setting, which probably meant delete. In Windows 1703 - I cannot find where such setting is made. I ...
Updated to latest version of Creator's Update (15063.250), when I try to export a custom start menu layout for use on other Windows 10 workstations I get an error. Under PowerShell (admin) I run: export-startlayout -path c:\teststart.xml I get...
Windows 10 Pro 64bit - ver 1703 Hi, I have problem with start menu, setting and layout can not be changed (I could change them, but the setting won't effect and layout will be reset everytime) At first, the problem didn't present until I try...
Hi Everyone I am working on creating new Windows10 images for our organization. I am using CopyProfile during sysprep to create a default Windows profile with all our settings. For some reason the default app associations are getting cleared...
This is really getting on my nerves now, I have been trying to fix both issues for hours now and no avail. Lets start with the first issue, if I try to search in settings, it just says "search results aren't quite ready yet". As soon as I type...
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 15:56.
Find Us