Custom Start menu not displaying correctly


  1. Posts : 2
    Windows 10 1703
       #1

    Custom Start menu not displaying correctly


    I have created the below start menu layout to deploy to my freshly imaged Win 10 1703 Enterprise systems through group policy but for some reason not all of the icons display correctly. Also to add to this headache if I log into different machines or use a different user account not all of the same icons appear to be missing.
    I hope that someone can assist me with this issue or has experienced the same problem.

    I have attached my start layout XML file.

    Here is a screenshot of a layout that is working properly under my admin account:
    Custom Start menu not displaying correctly-5453.png

    Under another admin account they see the following on the same system that is displaying correctly under my account.
    Custom Start menu not displaying correctly-sam5453.png

    And finally this is a completely different system that is using my admin account.
    Custom Start menu not displaying correctly-5450.png

    Thank you in advance for any help you might be able to provide me.
    -Eric
    Custom Start menu not displaying correctly Attached Files
      My Computer


  2. Posts : 2
    Windows 10 1703
    Thread Starter
       #2

    Just was informed by my other admin that they are seeing the following on another system:

    Custom Start menu not displaying correctly-sam5452.png

    None of this is making any kind of sense. I could understand if the same icons were missing but when it appears to be random icons.
      My Computer


 

  Related Discussions
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 19:09.
Find Us




Windows 10 Forums