Custom cursors reset after reboot Solved

  1. RECONBunny's Avatar
    Posts : 88
    Windows 7 Ultimate x64 | Windows 10 Home x64
       16 Feb 2017 #1

    Custom cursors reset after reboot


    I applied the old Windows Vista/7 cursors and everytime I reboot it uses the Windows 10 sets even though it's still shows Windows Aero is applied. Why? Is there a cache or something I need to deal with?
      My ComputerSystem Spec

  2.    17 Feb 2017 #2

    Probably because of Theme applied, Save the theme with those cursors applied and use it as default.
      My ComputersSystem Spec

  3. RECONBunny's Avatar
    Posts : 88
    Windows 7 Ultimate x64 | Windows 10 Home x64
    Thread Starter
       17 Feb 2017 #3

    I had already done that I believe. Regardless I deleted and moved the actual files to the Windows/Cursors folder re-added and saved as a different name. Hopefully this will help.

    It's because I didn't have them in Windows/Cursors but rather my Downloads folder. Thanks.
    Last edited by RECONBunny; 18 Feb 2017 at 01:48.
      My ComputerSystem Spec


 

Related Threads
Custom Cursors in Customization
678276782867830 67829 67831 6783267834 11988572151109666 Thread related to self-made / custom cursors (mouse pointers). Following @Cliff S hint on moving my cursor thread from EightForums. New cursors may follow. Newer cursor versions...
My PC updated Windows 10 yesterday afternoon ("Cumulative Update for Windows 10 Version 1511 for x64-based Systems (KB3135173)". After rebooting, it completely screwed all my custom file associations (mostly for media files: photos, audio, and...
I use my own cursors, but Windows keeps resetting them to default every time I log in. I'm wondering if it has something to do with the login screen or something, but it's getting really annoying.
i have done all that windows itself will allow in changing the size and ease of access to make it easier for me to find the cursor on the screen but that did very little to help. I am legally/half blind and have always used something like cursor...
what ever changes i do in performance settings (Advance System Settings -> Performance) especially visual settings, the changes not getting saved. Its getting reset to default on system reboot. Help needed.
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 03:14.
Find Us