Page 4 of 26 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast

  1. Joined : Oct 2013
    NW Florida
    Posts : 6,763
    Windows 10 Enterprise and Pro/Windows 7 Enterprise/Linux Mint
       20 Oct 2013 #31

    Speaking of old people, Happy Birthday Gary.
      My System SpecsSystem Spec

  2.    29 Oct 2013 #32

    something seems to be wrong with my setting for posting.
      My System SpecsSystem Spec


  3. Joined : Oct 2013
    Bay Area
    Posts : 12,921
    Windows 7 Home Premium x64
       29 Oct 2013 #33

    How so M'Lady? They look OK to me?

    A Guy
      My System SpecsSystem Spec

  4.    29 Oct 2013 #34

    A Guy, post: 2125, member: 22 said:
    How so M'Lady? They look OK to me?

    A Guy
    I have a reply window on the bottom of my page to make replies to any messages, then there's an error or something showing on my page where I might use a Sig.( View Attachemnt 142 )
      My System SpecsSystem Spec

  5.    29 Oct 2013 #35

    LADYPINKtomato1, post: 2127, member: 81 said:
    I have a reply window on the bottom of my page to make replies to any messages, then there's an error or something showing on my page where I might use a Sig.( View Attachemnt 142 )
    Thank for your comment...
      My System SpecsSystem Spec


  6. Joined : Oct 2013
    Bay Area
    Posts : 12,921
    Windows 7 Home Premium x64
       29 Oct 2013 #36

    Ahhh, how did you attach the sig? The best way is to create an album here, then put the sig there and get an address from it. A Guy
      My System SpecsSystem Spec

  7.    29 Oct 2013 #37

    LPT,
    At the bottom of the page where you see Contact Us ...Help... Home and Top on the lower right take you mouse and go to the left side and hover over Style Chooser and click on it.
    Then select one of the styles you like best.
    This may have been your problem. Each Style is different so play around with them till you find one you like. You might read my thread about Styles and get everyone's opinion.
    Glad to see you and welcome to 9 Forums.
    Dennis
      My System SpecsSystem Spec

  8.    29 Oct 2013 #38

    A Guy, post: 2129, member: 22 said:
    Ahhh, how did you attach the sig? The best way is to create an album here, then put the sig there and get an address from it. A Guy
    LPT,
    Might want to review the instruction Thread on How to attach sigs!
      My System SpecsSystem Spec

  9.    29 Oct 2013 #39

    The Howling Wolves, post: 2131, member: 16 said:
    LPT,
    Might want to review the instruction Thread on How to attach sigs!
    Dennis what style are you using here ?When I try to use a Sig.. I see the place to add it.. but there is ONLY a URL to use .. not the browse buttom
      My System SpecsSystem Spec

  10.    29 Oct 2013 #40

    Using xendsconnect for now.
    Read the tut on Custom Sigs. You need to add your sig to Albums then upload it from there.
    THW
      My System SpecsSystem Spec


 
Page 4 of 26 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast


Similar Threads
Thread Forum
I Made it
took 4 tries but I finally got in robin
Chillout Room
avatar
What does the little green dot mean in ones avatar? I just noticed this.
Chillout Room
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 12:08.
Find Us
Twitter Facebook Google+



Windows 10 Forums