Page 11 of 26 FirstFirst ... 91011121321 ... LastLast

  1. Joined : Nov 2013
    Chicagoland
    Posts : 20,775
    Tower: W8.1; Laptop: W10 Pro build 10586; Windows Phone 8
       09 Nov 2013 #101

    Ok. It would've been a good prank, though!

    I tried to link it with no success. I'm tired. I'll try again tomorrow.
      My System SpecsSystem Spec


  2. Joined : Oct 2013
    Bay Area
    Posts : 12,921
    Windows 7 Home Premium x64
       09 Nov 2013 #102

    It would have been a good prank, but I'm too stupid to have thought of it

    A Guy
      My System SpecsSystem Spec


  3. Joined : Nov 2013
    Houston
    Posts : 1,394
    Win-7Prox64 Win-8.1Prox64 Win-10Prox64
       10 Nov 2013 #103

    Hi everyone what's new,
    Short list of tutorials
      My System SpecsSystem Spec


  4. Joined : Oct 2013
    The Netherlands
    Posts : 121
    Microsoft Windows 8.1 64-bit Professional & Windows 10 Tech Preview on VM
       10 Nov 2013 #104

    Welcome to the dark side Thrash!


    Nommy
      My System SpecsSystem Spec


  5. Joined : Nov 2013
    Houston
    Posts : 1,394
    Win-7Prox64 Win-8.1Prox64 Win-10Prox64
       10 Nov 2013 #105

    Thanks Nommy,
    Are you hard at work with Gimp tutorial ?
    I heard there was a new version out 2.8.8 ?
    I've got 2.8.6,
    Cheers.
      My System SpecsSystem Spec


  6. Joined : Nov 2013
    Chicagoland
    Posts : 20,775
    Tower: W8.1; Laptop: W10 Pro build 10586; Windows Phone 8
       10 Nov 2013 #106

    A Guy, post: 2715, member: 22 said:
    It would have been a good prank, but I'm too stupid to have thought of it

    A Guy
    Oh, Bill! Everyone knows you're not stupid! A little slow maybe, but not stupid.

    Speaking of slow.....

    I went to my album page I created with my sig > copied the URL > went to my signature page > pressed "link" > pasted the URL for the sig box > press OK or whatever > only a little icon of a pic shows?!! 3 times I tried mind you! Ugh!

    You can see my sig album just like everyone else's when you press "Albums" of the forum. What am I doing wrong?
      My System SpecsSystem Spec

  7.    10 Nov 2013 #107

    i do not see it but i see everyone elses
      My System SpecsSystem Spec


  8. Joined : Nov 2013
    Chicagoland
    Posts : 20,775
    Tower: W8.1; Laptop: W10 Pro build 10586; Windows Phone 8
       10 Nov 2013 #108

    Thanks, Robin, but you won't. I discarded it for now.
      My System SpecsSystem Spec


  9. Joined : Oct 2013
    Bay Area
    Posts : 12,921
    Windows 7 Home Premium x64
       10 Nov 2013 #109

    HippsieGypsie, post: 2803, member: 99 said:
    Oh, Bill! Everyone knows you're not stupid! A little slow maybe, but not stupid.

    Speaking of slow.....

    I went to my album page I created with my sig > copied the URL > went to my signature page > pressed "link" > pasted the URL for the sig box > press OK or whatever > only a little icon of a pic shows?!! 3 times I tried mind you! Ugh!

    You can see my sig album just like everyone else's when you press "Albums" of the forum. What am I doing wrong?
    I posted my method in the Welcome thread Tony.

    A Guy
      My System SpecsSystem Spec


  10. Joined : Nov 2013
    Chicagoland
    Posts : 20,775
    Tower: W8.1; Laptop: W10 Pro build 10586; Windows Phone 8
       10 Nov 2013 #110

    Yes, I see that. Thanks!
      My System SpecsSystem Spec


 
Page 11 of 26 FirstFirst ... 91011121321 ... LastLast


Similar Threads
Thread Forum
I Made it
took 4 tries but I finally got in robin
Chillout Room
avatar
What does the little green dot mean in ones avatar? I just noticed this.
Chillout Room
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 02:54.
Find Us
Twitter Facebook Google+



Windows 10 Forums