1.    13 Aug 2017 #1
    Join Date : Aug 2017
    Posts : 3
    Windows 10 Enterprise 10.0.15063 Build 15063

    BSOD EVGA P55FTW - GeForce GTX 260


    I am getting a constant BSOD. It runs stable for maybe 30 minutes or sometimes less then the system reboots. I have Windows 10 Enterprise 10.0.15063 Build 15063 running an Samsumg 850 EVO SSD firmware EXM04B6Q and 2 - 3TB Seagate drives formated through windows storage space ReFS Raid 1. I have conflict hardware resources as follows:

    I/O Port 0x00000000-0x00000CF7 PCI Express Root Complex
    I/O Port 0x00000000-0x00000CF7 Direct memory access controller
    I/O Port 0x000003C0-0x000003DF NVIDIA GeForce GTX 260
    I/O Port 0x000003C0-0x000003DF PCI-to-PCI Bridge
    IRQ 16 NVIDIA GeForce GTX 260
    IRQ 16 NVIDIA GeForce GTX 260
    IRQ 16 Intel(R) 5 Series/3400 Series Chipset Family USB Enhanced Host Controller - 3B3C
    Memory Address 0xA0000-0xBFFFF NVIDIA GeForce GTX 260
    Memory Address 0xA0000-0xBFFFF PCI Express Root Complex
    Memory Address 0xA0000-0xBFFFF PCI-to-PCI Bridge
    IRQ 19 Intel(R) 5 Series/3400 Series Chipset Family 2 port Serial ATA Storage Controller - 3B26
    IRQ 19 Texas Instruments 1394 OHCI Compliant Host Controller
    I/O Port 0x000003B0-0x000003BB NVIDIA GeForce GTX 260
    I/O Port 0x000003B0-0x000003BB PCI-to-PCI Bridge

    NVIDIA GeForce GTX 260 drivers are updated to version 342.01 and are enabled in SLI mode with PhysX settings as Processor GeForce GTX 230 (2). It is a home build Intel Core i5 CPU 670 @ 3.47 16GB RAM.. The log is attached per the instructions.

    Any assistance would be great. I have tried about everything at this point and cannot fix the issue


    ChitownSmokin
    Last edited by chitownsmokin; 13 Aug 2017 at 14:34. Reason: Typo
      My ComputerSystem Spec
  2.    13 Aug 2017 #2
    Join Date : Nov 2015
    Posts : 2,863
    64bit Win 10 Pro ver 1709 Build 16299.64

    Your report shows that you are using improperly activated software.
    This forum's Rules clearly state that help will not be provided to those using Non genuine software installations.

    Rule 4
    No piracy or discussion of piracy allowed at all. Such as software, music, videos and other intellectual property violations (e.g. downloading youtube videos locally etc) - it is forum policy that no help shall be given to people who knowingly steal software or services.

    One of the main reasons for this is that the act of pirating the software will inevitably change the working of the software and make investigation and repair impossible. Please install a legitimate copy of the software and if you are still experiencing the issue we will be pleased to assist - No further assistance will be provided until we are satisfied that the software is genuine.
      My ComputersSystem Spec

 


Similar Threads
Thread Forum
Shout Out for EVGA Support (+)
I recently (finished the install Sunday) built a new desktop. I used an EVGA Supernova 750G2 Gold modular power supply. Two out of three SATA power connectors on one SATA power cable broke while dressing cables. I've never had this problem before...
Chillout Room
2 EVGA 660TI's
So I have a client who has a 660ti P/N: 02G-P4-3660-BR, and he also has a 660ti P/N: 03g-p4-3661-kr One is the 2GB version and one is the 3GB version. Is he able to use both of these together? Or Not possible since they don't both have 2GB or...
Graphic Cards
Solved EVGA Step-Up Program
Does anyone have any experience with this? The "used" 980 Ti I bought off of Amazon Warehouse Deals turned out to be brand new and eligible for the Step-Up program, so I submitted a step up for the 1080 ACX 3.0 model. I'm curious about stuff like...
Graphic Cards
EVGA Geforce GTX 970 SC overclocking
My card normally runs around 135MHz idle, and has a stock boost clock of 1366MHz. I've managed to up this to 1470MHz (+104MHz) without any voltage adjustments and with the fans around 40% it still floats in the low to mid 40s for temps (currently...
PC Custom Builds and Overclocking
GTX 760 EVGA 2GB will not install Win 7 or Win 10 nvidia drivers
No matter what i try i cannot get my PC to install the drivers for my 760....it shows up in Device manager as "unknown device" and i point it to the drivers where they are in the "C:\Nvidia" folder but not even that works...upgraded to windows 10...
Graphic Cards
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 19:34.
Find Us
Twitter Facebook Google+ Ten Forums iOS App Ten Forums Android App



Windows 10 Forums