Page 1 of 2 12 LastLast

  1. Joined : Aug 2016
    Posts : 23
    10
       25 Aug 2016 #1

    upgraded win 10 starting to get kmode error


    i upgrade to 10 back in may its been fine ever since until my mobo died. i got another one same kind along with a new cpu. i reinstalled 10,updated all drivers. then got the kmode not handled BS. it was doing it alot when i ran unigine heaven. i have the fx6300 with oc of 4.2.. i get the error if im on the browser watching videos or downloading files. its not immediate though usually when im on for couple of hours. i did a system reset,then a clean install and im still getting it. idk if my cpu is bad or bad oc or mobo is trash again.
      My System SpecsSystem Spec


  2. Joined : Oct 2014
    South Korea
    Posts : 37
    Windows 10 Home x64
       25 Aug 2016 #2

    Hello welcome to TF!

    Code:
    Probably caused by : memory_corruption
    Lets run a Memtest, MemTest86+ - Test RAM - Windows 10 Forums

    Run it until there are a complete 8 passes. Also make sure your RAM is compatible with your new motherboard.

    -Gamer
      My System SpecsSystem Spec


  3. Joined : Aug 2016
    Posts : 23
    10
       25 Aug 2016 #3

    i have done this.memory test.it passed
      My System SpecsSystem Spec


  4. Joined : Oct 2014
    South Korea
    Posts : 37
    Windows 10 Home x64
       25 Aug 2016 #4

    You did 8 complete passes in an hour? Please post a picture after it has completed 8 complete passes.
      My System SpecsSystem Spec


  5. Joined : Aug 2016
    Posts : 23
    10
       25 Aug 2016 #5

    im leaning towards the cpu having some sort of issue.
      My System SpecsSystem Spec


  6. Joined : Aug 2016
    Posts : 23
    10
       25 Aug 2016 #6

    i didnt save it. i did it a couple of days ago
      My System SpecsSystem Spec


  7. Joined : Aug 2016
    Posts : 23
    10
       25 Aug 2016 #7

    im gonna do it again.
      My System SpecsSystem Spec


  8. Joined : Aug 2016
    Posts : 23
    10
       26 Aug 2016 #8

    ran full test again 9 passes. no errors
      My System SpecsSystem Spec


  9. Joined : Oct 2014
    South Korea
    Posts : 37
    Windows 10 Home x64
       26 Aug 2016 #9

    Code:
    NTIOLib_X64.sys             Thu Oct 25 19:27:58 2012
    This driver belongs to the MSI Tools. It has been known to cause BSODs. Please uninstall untill we get to the bottom of the BSODs.

    Code:
    MBfilt64.sys                Fri Jul 31 12:40:32 2009 (4A7267B0)
    Please update this driver: Realtek
      My System SpecsSystem Spec


  10. Joined : Aug 2016
    Posts : 23
    10
       26 Aug 2016 #10

    which msi tool would it be?
      My System SpecsSystem Spec


 
Page 1 of 2 12 LastLast


Similar Threads
Thread Forum
Dwm.Exe error prevents windows from starting
After the most recent Windows 10 update, I am unable to start up. I receive the error message Dam.Exe application error. I click OK and the computer is stuck on a gray screen. Nothing works.
General Support
Error 0xc0000135 - windows not starting loop,
Hello, I need help with my computer which is a HP Envy 700, operating on windows 10. I think it's 64 bit but I'm not 100% sure. I'm using my tablet to post this, sorry if there's any typing mistakes, its hard to type on it. Everything has been...
Installation and Setup
Debug Error on Windows10 Starting
I want to debug an error that occurs when Windows10 starts, the error disappears too quick for me to save the error. I searched for ntbtlog.txt; not sure if this log file exists on Windows10, any suggestion ?
Performance & Maintenance
BSOD starting fullscreen game from IDE, error 0xD1
Hi, Many BSOD's happened while I'm developing and testing a game. I'm using Intellij IDEA community edition. The game is using lwjgl 3, which in turn uses GLFW 3 and OpenGL. The BSOD always happened, while I was editing one of the source files,...
BSOD Crashes and Debugging
Minecraft error when starting intermittently
Hey, So trying to play with Minecraft 1.8 (NOT the Minecraft Windows 10 edition) Occasionally when I load it I'll get an error that says "the stub received bad data" or something close to that, then try again and it'll load up just fine. ...
Gaming
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 08:38.
Find Us
Twitter Facebook Google+



Windows 10 Forums