37 Crashes from Wide Range of Error Codes (0x0d1, 0x00a, 0x0109)

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
  1. Ztruker's Avatar
    Posts : 10,251
    Windows 10 Pro X64 1909 18363.815
       #31

    Several people here have said running FurMark is okay with an APU.

    Did you try Unigine?
      My Computers


  2. Posts : 21
    Windows 10 Professional
    Thread Starter
       #32

    How do I tell if there are artifacts when it is running at 5fps?
    Also, there is no way it is reading the temp right. It started at 10 degrees, and went up to room temp. It can't be running that cool
      My Computer


  3. Posts : 21
    Windows 10 Professional
    Thread Starter
       #33

    And I got another crash while running it. It was on ~37th minute. Temps (Using HWMonitor, since FurMark is showing COMPLETELY incorrect numbers) were at 65-73. 65 was the video card, and 73 was the cpu. Oddly enough, since it is an APU, it is the exact same thing, but at least 65 makes sense, compared to the 23 Furmark was showing. And dump file is attached.
      My Computer

  4. Ztruker's Avatar
    Posts : 10,251
    Windows 10 Pro X64 1909 18363.815
       #34

    Last dump indicates a problem with aswSP.sys. This belongs to Avast anti-virus.

    Code:
    ffffd000`cc14fcc8  fffff801`54ea4afcUnable to load image \SystemRoot\system32\drivers\aswSP.sys, Win32 error 0n2
    *** WARNING: Unable to verify timestamp for aswSP.sys
    *** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for aswSP.sys
     aswSP+0x44afc
    I suggest uninstalling Avast and running with the built-in Windows Defender for awhile, see if things improve. Make sure Defender is enabled.
      My Computers


  5. Posts : 21
    Windows 10 Professional
    Thread Starter
       #35

    ...I have just installed Avast, are you kidding me?
    EDIT: Uninstalled, and re-enabled Defender. I am just stunned that Avast, in less than 2 days, caused a crash
      My Computer

  6. Ztruker's Avatar
    Posts : 10,251
    Windows 10 Pro X64 1909 18363.815
       #36

    I think several people here are wrong about FurMark, at least as far as temperature readings are concerned.

    Might want to try Driver Verifier again if the system is still unstable.
      My Computers



  7. Posts : 21
    Windows 10 Professional
    Thread Starter
       #37

    Okay, sorry about the leaving you hanging bit, was away from home. I haven't had a crash since removing avast. I don't have any idea why that is, and I have no idea how that fixed anything. Considering I had just installed it...
    But, system SEEMS stable as of now, and haven't had any crashes
      My Computer


 

Related Threads
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 14:12.
Find Us




Windows 10 Forums