Windows 10: Hoping you guys can help out

  1.    23 Mar 2016 #1

    Hoping you guys can help out


    This is a core dump from my computer. I'm getting the pool header message during the dump. Happens usually when I'm multitasking on this computer.
      My ComputerSystem Spec


  2. Posts : 11,533
    Windows 10 Pro
       24 Mar 2016 #2

    Hi texmaster,

    Welcome to the 10forums

    This is a copy of a post in another thread, because the cause is for you the same.
    It seems Malwarebytes caused all the crashes, I don't know what version you're running so I would suggest that you either update to 2.2.1.1043 or clean remove Malwarebytes (note license details BEFORE removal) and install it again.
    MBAM 2.2.1 Patch Release - Malwarebytes News - Malwarebytes Forums
    https://support.malwarebytes.org/cus...5311?b_id=6438
    Original post: Bad_pool_header bad_pool_caller - Windows 10 Forums

    I have analysed the most recent 4 which all have the same cause.
    Code:
    ********************************************************************************                                                                             *
    *                        Bugcheck Analysis                                    *
    *                                                                             *
    *******************************************************************************
    
    Use !analyze -v to get detailed debugging information.
    
    BugCheck D1, {0, 2, 0, fffff8013d182e58}
    
    *** WARNING: Unable to verify timestamp for mwac.sys
    *** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for mwac.sys
    Probably caused by : NETIO.SYS ( NETIO! ?? ::FNODOBFM::`string'+7fe8 )
    
    Followup:     MachineOwner
    
    1: kd> lmvm mwac
    Browse full module list
    start             end                 module name
    fffff800`a4e50000 fffff800`a4e62000   mwac     T (no symbols)           
        Loaded symbol image file: mwac.sys
        Image path: \??\C:\Windows\system32\drivers\mwac.sys
        Image name: mwac.sys
        Browse all global symbols  functions  data
        Timestamp:        Wed Jun 18 04:06:34 2014 (53A0F42A)
        CheckSum:         00010FDD
        ImageSize:        00012000
        Translations:     0000.04b0 0000.04e4 0409.04b0 0409.04e4
      My ComputersSystem Spec

  3.    24 Mar 2016 #3

    axe0 said: View Post
    Hi texmaster,

    Welcome to the 10forums

    This is a copy of a post in another thread, because the cause is for you the same.

    Original post: Bad_pool_header bad_pool_caller - Windows 10 Forums

    I have analysed the most recent 4 which all have the same cause.
    Code:
    ********************************************************************************                                                                             *
    *                        Bugcheck Analysis                                    *
    *                                                                             *
    *******************************************************************************
    
    Use !analyze -v to get detailed debugging information.
    
    BugCheck D1, {0, 2, 0, fffff8013d182e58}
    
    *** WARNING: Unable to verify timestamp for mwac.sys
    *** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for mwac.sys
    Probably caused by : NETIO.SYS ( NETIO! ?? ::FNODOBFM::`string'+7fe8 )
    
    Followup:     MachineOwner
    
    1: kd> lmvm mwac
    Browse full module list
    start             end                 module name
    fffff800`a4e50000 fffff800`a4e62000   mwac     T (no symbols)           
        Loaded symbol image file: mwac.sys
        Image path: \??\C:\Windows\system32\drivers\mwac.sys
        Image name: mwac.sys
        Browse all global symbols  functions  data
        Timestamp:        Wed Jun 18 04:06:34 2014 (53A0F42A)
        CheckSum:         00010FDD
        ImageSize:        00012000
        Translations:     0000.04b0 0000.04e4 0409.04b0 0409.04e4

    Thanks very much!!
      My ComputerSystem Spec


 

Related Threads
Hi, I'm currently using Windows 7. I wanted to try Win10. Can you guys tell me if you have issues within installed OS? Please include your CPU, GPU and RAM specs and also your Windows version. Thanks. :)
Hey Guys in Chillout Room
I've been a lurker for a while now but recently decided to join and I just wanted to say you guys are all amazing for what you do on here. I've had a few problems that were fixed quickly and easily and I can't praise this site enough. This community...
Was Hoping To Like Edge in Browsers and Email
I understand it's supposed to be fast and simple, but I'm just not liking how it handles bookmarks. I hope I'm just doing this wrong, but with Google Chrome, all my bookmarks drop down and are logically located in the folders I created by subject....
Two have been released, one a I5 and the other a I7. I read where they have an average of just a 15% advantage over the Haswells. But what I'm really disappointed with is that they run at a hot, 95w!!! My Haswell only uses 65w! I thought that the...
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 16:39.
Find Us