BSOD System_Service_Exception (3b)


  1. Posts : 3
    Windows 10
       #1

    BSOD System_Service_Exception (3b)


    Been getting this particular BSOD on a near constant basis when running high'ish memory dependent games.
    After a fair amount of trying to fix it up with sfc, driver verifier and removing near anything I can think of that caused the bug, based on similar stories I finally managed to track it down to (3b), but past that I have no idea what actually causes the BSOD.

    Any help'd be appreciated.

    Attachment 53634
    Last edited by DCAntimony; 16 Dec 2015 at 21:28.
      My Computer

  2. axe0's Avatar
    Posts : 14,860
    Windows 10 Pro
       #2

    Please uninstall Avast and see if that helps.
    Avast - Uninstall Completely - Windows 7 Help Forums
    Code:
    ffffd001`699db4e8  fffff800`429a1472Unable to load image \SystemRoot\system32\drivers\aswSnx.sys, Win32 error 0n2
    *** WARNING: Unable to verify timestamp for aswSnx.sys
    *** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for aswSnx.sys
     aswSnx+0x81472
    ffffd001`699db130  fffff800`42ab5a20Unable to load image \SystemRoot\system32\drivers\aswSP.sys, Win32 error 0n2
    *** WARNING: Unable to verify timestamp for aswSP.sys
    *** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for aswSP.sys
     aswSP+0x55a20

    Let me know how it goes :)
      My Computers


  3. Posts : 3
    Windows 10
    Thread Starter
       #3

    axe0 said:
    Please uninstall Avast and see if that helps.
    Avast - Uninstall Completely - Windows 7 Help Forums
    Code:
    ffffd001`699db4e8  fffff800`429a1472Unable to load image \SystemRoot\system32\drivers\aswSnx.sys, Win32 error 0n2
    *** WARNING: Unable to verify timestamp for aswSnx.sys
    *** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for aswSnx.sys
     aswSnx+0x81472
    ffffd001`699db130  fffff800`42ab5a20Unable to load image \SystemRoot\system32\drivers\aswSP.sys, Win32 error 0n2
    *** WARNING: Unable to verify timestamp for aswSP.sys
    *** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for aswSP.sys
     aswSP+0x55a20

    Let me know how it goes :)
    Oh wow, the forums didn't give me an update to the topic.

    Welp, going to try that now thanks for the reply! :)

    /edit
    Done a minor stress test too and so far it looks fine!
    Last edited by DCAntimony; 19 Dec 2015 at 21:29.
      My Computer

  4. axe0's Avatar
    Posts : 14,860
    Windows 10 Pro
       #4

    Glad to hear that :)

    Watch for a few days how it goes and let me know after the few days.
      My Computers


 

  Related Discussions
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 02:46.
Find Us




Windows 10 Forums