Brand new Build. BSod CLock_Watchdog_Timeout and Freezes.

Page 12 of 15 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast

  1. Posts : 75
    Windows 10
    Thread Starter
       #111

    much thanks to you and @axe0 for all the help
      My Computer


  2. Posts : 75
    Windows 10
    Thread Starter
       #112

    just installed a brand new MSI board.

    booted up, opened chrome. it froze!

    gahhhhhhhh
      My Computer

  3. Torquemada's Avatar
    Posts : 354
    Widows 10/Linux
       #113

    nosamk said:
    just installed a brand new MSI board.

    booted up, opened chrome. it froze!

    gahhhhhhhh
    Getting late here but. This is unbelievable. I take it it's a new clean install Keith.
      My Computer


  4. Posts : 75
    Windows 10
    Thread Starter
       #114

    no. I reckon I need to just reinstall windows

    Just tried to install drivers and got the error: machine_check_exception
      My Computer

  5. Torquemada's Avatar
    Posts : 354
    Widows 10/Linux
       #115

    nosamk said:
    no. I reckon I need to just reinstall windows

    Just tried to install drivers and got the error: machine_check_exception
    Do a quick clean install. If that doesn't cure it I'd be looking at RMAing the CPU + PSU. Memory, I'd buy one stick of the cheapest Crucial stuff if need be. Can't really see 4 sticks being bad. What a pisser.
      My Computer


  6. Posts : 75
    Windows 10
    Thread Starter
       #116

    weird stuff happening.

    I have the nic on the new machine plugged into my router. after a few mins with it plugged in my existing machine shows an error with the internet and I cannot get online. As soon as I unplug the new one the error goes away and I can access the internet again

    also:
    I tried to reformat and reinstall on the 500gb ssd
    I deleted all the partitions on that drive, formatted, and tried to reinstall.
    I got an error that 'we cant install windows in the location you chose. please check media drive. heres more info: 0x80300024
      My Computer

  7. Torquemada's Avatar
    Posts : 354
    Widows 10/Linux
       #117

    nosamk said:
    weird stuff happening.

    I have the nic on the new machine plugged into my router. after a few mins with it plugged in my existing machine shows an error with the internet and I cannot get online. As soon as I unplug the new one the error goes away and I can access the internet again

    also:
    I tried to reformat and reinstall on the 500gb ssd
    I deleted all the partitions on that drive, formatted, and tried to reinstall.
    I got an error that 'we cant install windows in the location you chose. please check media drive. heres more info: 0x80300024
    Unplug all drives except the 500gb ? Probably that
      My Computer


  8. Posts : 75
    Windows 10
    Thread Starter
       #118

    unplugged all other drives
    rebooted
    installed windows on the crucial 500gb drive
    install went fine
    first boot
    added u/n, pass, express settings

    clicked ok to finish - proceed to win 10

    BSoD Clock_Watchdog_timeout - frozen at 20% complete
      My Computer

  9. Torquemada's Avatar
    Posts : 354
    Widows 10/Linux
       #119

    Can you swap out the PSU for another one Keith and try and get that out of the equation. ?
      My Computer


  10. Posts : 75
    Windows 10
    Thread Starter
       #120

    I dont have another PSU.

    DO you think thats the higher likelihood than the CPU?
      My Computer


 
Page 12 of 15 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast

  Related Discussions
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 19:33.
Find Us




Windows 10 Forums