bad system config info

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345

  1. Posts : 29
    Windows 10
    Thread Starter
       #41

    I got new information to try from trisquel forums. They said other people had same issues with dell inspiron with fan and said that updating the bios fixed it. I am not sure if I updated it correctly going to try again with this guide below.
    DellBIOS - Ubuntu Wiki
      My Computer


  2. Posts : 29
    Windows 10
    Thread Starter
       #42

    I successfully flashed my bios from A04 to A05. Still the fan doesn't work. What should I do now? is there anything other than the fan I can replace? I already replaced the fan with a new one that didn't work... hmmm What's the cheapest place to get your pc repaired?
      My Computer

  3. axe0's Avatar
    Posts : 14,787
    Windows 10 Pro
       #43

    Good luck with finding ons, I can't think of a place where the repairment is cheap. Especially not one that is on the other side of the world for me.
      My Computers


  4. Posts : 29
    Windows 10
    Thread Starter
       #44

    I replugged everything in again on my laptop on the inside and now the fan works during bios startup. But it isn't working now. Is that normal? I haven't had my laptop on for long maybe that is why. Now I will try doing the tests on my hardware on my laptop. :)
      My Computer


  5. Posts : 29
    Windows 10
    Thread Starter
       #45

    My computer is hot and it isn't running. only runs during bootup.
      My Computer

  6. axe0's Avatar
    Posts : 14,787
    Windows 10 Pro
       #46

    This is more for the Hardware section.
      My Computers


 
Page 5 of 5 FirstFirst ... 345

  Related Discussions
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 02:50.
Find Us




Windows 10 Forums