Page 2 of 2 FirstFirst 12
  1.    05 Sep 2015 #11
    Join Date : Sep 2015
    Posts : 18
    Windows 10
    Thread Starter

    Encode finished, nothing to report
      My ComputerSystem Spec
  2.    05 Sep 2015 #12
    Join Date : Sep 2015
    Posts : 18
    Windows 10
    Thread Starter

    Quote Originally Posted by axe0 View Post
    Only thing that I would call unusual is missing files.

    Keep us posted in case of new bluescreens.
    Seems the voltage worked, or it could have been the nvidia driver but I suspect the ring voltage.

    Missing files? I did delete an old log before running the tool if you mean that? It was from a known BSOD that I caused so I didn't want it in there.
      My ComputerSystem Spec
  3.    05 Sep 2015 #13
    Join Date : Jun 2015
    Posts : 12,960
    Windows 10 Pro

    No, I mean more like about 25% to 50% of the other files, that are created with the tool, missing.
      My ComputersSystem Spec
  4.    05 Sep 2015 #14
    Join Date : Sep 2015
    Posts : 18
    Windows 10
    Thread Starter

    Weird, I never touched the zip file.
      My ComputerSystem Spec
  5.    05 Sep 2015 #15
    Join Date : Jun 2015
    Posts : 12,960
    Windows 10 Pro

    It didn't happen with the zip you uploaded, it is what I would call unusual
      My ComputersSystem Spec
  6.    05 Sep 2015 #16
    Join Date : Sep 2015
    Posts : 18
    Windows 10
    Thread Starter

    Thread marked as solved.
      My ComputerSystem Spec

 
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 19:58.
Find Us
Twitter Facebook Google+ Ten Forums iOS App Ten Forums Android App



Windows 10 Forums