Windows 10: Multiple BSOD after clean install 0x00000133 and 0x00000116 Solved

  1.    07 Aug 2015 #1

    Multiple BSOD after clean install 0x00000133 and 0x00000116


    Hi Forum

    Hope it is OK to start a new thread - did look through and don't think the others are an exact match.
    My laptop is running well on W10 with NVIDIA GTX 680M but my desktop, with a GTX 480, is really struggling.
    I note there are lots of issues reported with NVIDIA but most of these seem to be about Windows Update installing a dodgy driver.
    I loaded mine from NVIDIA and, as far as I know, Windows Update hasn't overwritten it.
    The failures are seemingly random.
    Won't write more now as I need to submit this before I BSOD again.
    Any help appreciated.

    Simon
      My ComputerSystem Spec

  2.    07 Aug 2015 #2

    Looks like the problem went away ...


    I figure this spate of BSODs may have been caused by some post-installation processes.
    Shouldn't happen of course, but as my system seems stable now I don't think I should waste anyone's time trying to solve the dumps.
    Obviously, if things go awry I'll be back.

    Simon
      My ComputerSystem Spec


 

Related Threads
After installing my GPU driver I noticed my desktop background went fully black. I moused over my icons and they were all highlited. Eventually after I clicked it went away. Screenshot: 27346 It then happened again and when I moused over...
My Son has an iMac on which he was running Windows 7 Pro via bootcamp. He wanted a clean install of Windows 10 Pro ... Installed the upgrade all went well. Made sure Windows was activated. Grabbed keys using Magic Jelly (now know this was...
Clean install - random BSOD in BSOD Crashes and Debugging
Hey guys Did a clean install this morning. I am getting the error INTERNAL_POWER_ERROR and it BSODs/reboots. This happens every 30-40 mins. I have installed and updated all drivers and installed the latest BIOS revision (which I don't normally do...
Clean install BSOD during sleep? in BSOD Crashes and Debugging
Just did a clean install of Windows 10 pro x64 last night. Everything was going well it seemed. Installed all my essentials and drivers. I put my PC to sleep last night. Woke up this morning and my PC was turned on for some reason, checked event...
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 12:01.
Find Us