Bluescreen when using dell VPN on LTSC 1809


  1. Posts : 1
    Windows 10 LTSC
       #1

    Bluescreen when using dell VPN on LTSC 1809


    Hi All,

    I installed my computer to the Windows 10 Enterprise LTSC version 1809 and everything went fine. But after I installed the DELL VPN SMA Connect tunnel and started it up, then connected today I got this bluescreen. Please help me how to fix this issue, because I need it for my work.

    Thanks.

      My Computer


  2. Posts : 13,961
    Windows 10 Pro X64 21H1 19043.1503
       #2

    Dump indicates a problem with ngvpn.sys.
    Code:
    BugCheck 3B, {c0000005, fffff80189bef355, fffff30dc98869b0, 0}
    *** WARNING: Unable to verify timestamp for ngvpn.sys
    *** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for ngvpn.sys
    Probably caused by : ngvpn.sys ( ngvpn+f355 )
    Driver Description: SonicWall (Aventail Connect) VPN Driver

    I have no idea how to fix this other than uninstall, download and reinstall it. Can you contact Sonicwall? They may have a fix or be able to help.

    I also see you are at the October 2018 upgrade. You could also try rolling back to the previous level.

    Once thing I have read about with the new update level (1809) is to enable IPV6 as Win 10 networking now has some dependencies on it.
      My Computers


 

  Related Discussions
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 04:32.
Find Us




Windows 10 Forums