Windows 10: Flakey Edge since 1709 Update Solved

Page 2 of 2 FirstFirst 12
  1.    25 Oct 2017 #11

    I have restored Win 10 back to V1703. Waiting for the Fall CU. So far all the problems, such as the MSN and Channel 8 TV web sites, copy, etc are OK.
      My ComputersSystem Spec

  2.    25 Oct 2017 #12

    The 1709 upgrade has been installed. Initially no problems with Edge, but as its flakey I'll have to wait and see if its fixed.
      My ComputersSystem Spec

  3.    25 Oct 2017 #13

    I'm having some odd issues elsewhere so I may wind up having to do a clean install. I'm going to try a repair install first and see what happens. if that doesn't work a clean install is warranted.
      My ComputerSystem Spec

  4.    26 Oct 2017 #14

    So far, so good. Edge working OK on all sites. But, as it is an intermittent problem I'm not going to assume the fallback/reinstall of the Fall CU fixed it.
      My ComputersSystem Spec

  5.    27 Oct 2017 #15

    I'm marking this as solved. Edge has been working properly since the reverting to a disc image BEFORE the Fall Creator's Upgrade and then doing the Fall Creator's Upgrade again.
      My ComputersSystem Spec

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Related Threads
I am experiencing something strange. I have Windows 10 home 32 bit version 1703 on my hp pavillion x2 and I cannot update it to 1709. Windows Update returns an error after downloading the feature update, Windows Update Assistant reports that I have...
Update 1709 failed when applying updates in Windows Updates and Activation
So, I got 1709 update via Windows Update. Download and install went through. After I got notification to restart to apply 1709 update, I restart, and applying update message shown, until 30%. Then it restarts twice, then message "Reverting to...
A new KB4041994 update has been released via Windows Update for Windows 10 version 1709 for Insiders in the Fast and Slow rings only (not Skip Ahead). The build number was not changed. Restart is not required. Release notes have not yet...
Tried Update from existing 1703 and all is working. But after clean install no player works with .mp4 files, even I installed the same codec package. Anybody the same problem or knows a solution?
Read more: No surprise: Microsoft documentation refers to Windows 10 version 1709
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 15:16.
Find Us