Video Playback Problem

  1. Mr Ed's Avatar
    Posts : 225
    Wndows 10
       #1

    Video Playback Problem


    I'm getting an error message quite frequently when I try to play a video on almost any website, such as YouTube The message reads: An error occurred. Please try again later. (Playback ID:_VBAMBUYe5vqHN9kc6C). My Internet connection seems OK. I tried Googling the ID but couldn't get an answer. Any idea what can be causing this? Thanks.
    Toshiba L55 series laptop
    W10 version 1703
      My Computer

  2. pepanee's Avatar
    Posts : 1,462
    Windows 10 Professional
       #2

    Which internet browser are you using?

    Windows 10 has two built in browsers. If you're using Edge, try using Internet Explorer and vice versa. If you're using a non-Microsoft browser, then try those 2 browsers. Does the video on YouTube play in a different internet browser? Let's try to narrow down to see if it's your internet browser that's doing this.
      My Computer

  3. Mr Ed's Avatar
    Posts : 225
    Wndows 10
    Thread Starter
       #3

    Thanks, Pepanee. I'll try that as soon as I get time and let you know.
    Update: Everything appears normal now. Let's see if problem returns. I'm thinking perhaps a situation with my Internet provider.
    Last edited by Mr Ed; 06 Sep 2017 at 16:30.
      My Computer


 

  Related Discussions
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 04:39.
Find Us




Windows 10 Forums