problems with Firefox and Chrome

Page 31 of 39 FirstFirst ... 212930313233 ... LastLast
  1. CountMike's Avatar
    Posts : 18,341
    W10+Developer Insider + Linux
       #301

    Lately I'm getting this a lot on some sites, just a place holder instead of picture. With right click on it and choosing show picture it displays it
    problems with Firefox and Chrome-image.png
      My Computers

  2. ThrashZone's Avatar
    Posts : 7,107
    3-Win-7Prox64 2-Win10Prox64
       #302

    CountMike said:
    Lately I'm getting this a lot on some sites, just a place holder instead of picture. With right click on it and choosing show picture it displays it
    problems with Firefox and Chrome-image.png
    Hi,
    Where's that at
    Does it happen on this site ?

    Can't say I've had that issue yet on ver. 68.0
      My Computers

  3. CountMike's Avatar
    Posts : 18,341
    W10+Developer Insider + Linux
       #303

    ThrashZone said:
    Hi,
    Where's that at
    Does it happen on this site ?

    Can't say I've had that issue yet on ver. 68.0
    Mostly here AMD Ryzen 3000 - Strana 104 post #1549 but started only recently, I see it fine on IE and Edge.
      My Computers

  4. ThrashZone's Avatar
    Posts : 7,107
    3-Win-7Prox64 2-Win10Prox64
       #304

    CountMike said:
    Mostly here AMD Ryzen 3000 - Strana 104 post #1549 but started only recently, I see it fine on IE and Edge.
    Hi,
    Probably a just didn't insert the image properly or the site doesn't support the way they posted it
    https://pbs.twimg.com/media/D_c33PfU8AIg8GA.png:large

    Code:
    https://pbs.twimg.com/media/D_c33PfU8AIg8GA.png:large
      My Computers

  5. CountMike's Avatar
    Posts : 18,341
    W10+Developer Insider + Linux
       #305

    ThrashZone said:
    Hi,
    Probably a just didn't insert the image properly or the site doesn't support the way they posted it
    https://pbs.twimg.com/media/D_c33PfU8AIg8GA.png:large

    Code:
    https://pbs.twimg.com/media/D_c33PfU8AIg8GA.png:large
    Did you see it as displayed in that post ?
      My Computers

  6. ThrashZone's Avatar
    Posts : 7,107
    3-Win-7Prox64 2-Win10Prox64
       #306

    CountMike said:
    Did you see it as displayed in that post ?
    Hi,
    Yep same as you posted that's why it's just not compatible with that forum the way it's added
    Forum doesn't support previews so it gives the image icon it shows there.

    Could be the images is larger than the forum supports for previews where he/ she pasted it in the reply instead of uploading it and letting the forum resize it for the post.

    I can't even insert it here using url option it doesn't even show up
      My Computers

  7. CountMike's Avatar
    Posts : 18,341
    W10+Developer Insider + Linux
       #307

    ThrashZone said:
    Hi,
    Yep same as you posted that's why it's just not compatible with that forum the way it's added
    Forum doesn't support previews so it gives the image icon it shows there.

    Could be the images is larger than the forum supports for previews where he/ she pasted it in the reply instead of uploading it and letting the forum resize it for the post.

    I can't even insert it here using url option it doesn't even show up
    Ah OK but it's visible in IE and old Edge.
      My Computers

  8. ThrashZone's Avatar
    Posts : 7,107
    3-Win-7Prox64 2-Win10Prox64
       #308

    CountMike said:
    Ah OK but it's visible in IE and old Edge.
    Hi,
    Just checked using palemoon the image shows up
    Firefox could be blocking the file sharing site :/
      My Computers

  9. CountMike's Avatar
    Posts : 18,341
    W10+Developer Insider + Linux
       #309

    ThrashZone said:
    Hi,
    Just checked using palemoon the image shows up
    Firefox could be blocking the file sharing site :/
    That could be it, pictures posted directly on forum are visible.
      My Computers

  10. ThrashZone's Avatar
    Posts : 7,107
    3-Win-7Prox64 2-Win10Prox64
       #310

    Hi,
    Could be a tracker site 3rd party cookie monsters I block everywhere.
    I have ublock on palemoon too
    No ABP though not sure maybe it's blocking the image it's only on firefox.
      My Computers


 
Page 31 of 39 FirstFirst ... 212930313233 ... LastLast

  Related Discussions
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 20:58.
Find Us




Windows 10 Forums