problems with Firefox and Chrome

Page 16 of 39 FirstFirst ... 6141516171826 ... LastLast
  1. Callender's Avatar
    Posts : 4,069
    N/A
       #151

    Well the theme is very basic. If you look here:

    Then make a copy of the file and rename it with the .jpg extension you can see that it just overlays an image.

    problems with Firefox and Chrome-lightweighttheme-header2.jpg

    It doesn't make any other modifications so I wouldn't expect the developer to update it.

    Maybe you could find another similar theme?

    How about this one?

    https://addons.mozilla.org/en-GB/fir...ht-blue-theme/
      My Computer

  2. Cerawy's Avatar
    Posts : 856
    Windows 10 Home 64 bit
    Thread Starter
       #152

    Callender said:
    Maybe you could find another similar theme?

    How about this one?

    Newbie'''s Light Blue Theme Get this Theme for 🦊 Firefox (en-GB)
    Well, im sorry, but that looks nothing like it

    I see that the buttons in your theme are clearly visible though, so its probably the luna xp theme that is broken.
    Last edited by Cerawy; 17 Jun 2019 at 04:46.
      My Computer

  3. Callender's Avatar
    Posts : 4,069
    N/A
       #153

    The only way I've found is to change the background colour of the forward/ back buttons using css.

    See:
    problems with Firefox and Chrome-windows-xp-luna-1.jpg

    problems with Firefox and Chrome-windows-xp-luna-2.jpg

    Here's what it looks like using built in dark theme (compact)

    problems with Firefox and Chrome-ff-buttons.jpg
    Compact option gets rid of the circles but makes everything smaller.

    problems with Firefox and Chrome-ff-compact.jpg
      My Computer

  4. Cerawy's Avatar
    Posts : 856
    Windows 10 Home 64 bit
    Thread Starter
       #154

    Well, you are posting a lot of screengrabs, so im not sure whats going on.

    Also, i dont have any knowledge of programming with css, so i guess my best bet is to try and get in touch with the developer of the windows xp luna theme.

    I should probably also mention, that i have been using firefox quantum for about two weeks, and theres been no lag, and firefox is running fast and smooth. So, since im using the same settings and addons, im guessing that it was an issue with a previous version of firefox, that has now been fixed.

    It seems though, that firefox wont open sometimes, regardless of how many times i click on it. If i check with task manager, it shows that firefox is running, but its clearly not. I have tried reinstalling firefox, but it didnt solve the problem.

    Sadly, i lost my settings and addons after reinstalling firefox, but thankfully i have this thread to help me get them back again.
    Last edited by Cerawy; 17 Jun 2019 at 04:58.
      My Computer

  5. CountMike's Avatar
    Posts : 18,340
    W10+Developer Insider + Linux
       #155

    Cerawy said:
    Well ran into a new issue with FF where it wouldn't start up regardless of how many times i click on it. Task manager shows that FF is running, but its clearly not. Googling it wasnt helpful so i had to reinstall FF again. Good thing i have this thread to help me do my tweaks again.
    Happened to me too. Now it starts throwing fits and errors when left running a day or two.
      My Computers

  6. Cerawy's Avatar
    Posts : 856
    Windows 10 Home 64 bit
    Thread Starter
       #156

    CountMike said:
    Happened to me too. Now it starts throwing fits and errors when left running a day or two.
    May i ask, did you try doing a complete uninstall of firefox, and then install it again?

    I suggest using revo uinstaller to scan and clean any leftover files, and start from fresh again.
    Last edited by Cerawy; 17 Jun 2019 at 06:28.
      My Computer

  7. CountMike's Avatar
    Posts : 18,340
    W10+Developer Insider + Linux
       #157

    Cerawy said:
    Did you try doing a complete uninstall and then install it again?

    Use revo uinstaller to clean any leftovers and start from fresh again.
    Yes, exactly what I did, luckily I at least had recent backup of Bookmarks. BTW, had to kill FF process first.
      My Computers

  8. Josey Wales's Avatar
    Posts : 24,710
    Win 10 Pro 19043.906
       #158

    I had to remove it and re install it. Then I went back to Firefox 59 Beta and all is well.
      My Computer

  9. CountMike's Avatar
    Posts : 18,340
    W10+Developer Insider + Linux
       #159

    Josey Wales said:
    I had to remove it and re install it. Then I went back to Firefox 59 Beta and all is well.
    Speaking of 59, what are chances it gets released soon and how's it behaving as last beta ?
      My Computers

  10. Josey Wales's Avatar
    Posts : 24,710
    Win 10 Pro 19043.906
       #160

    CountMike said:
    Speaking of 59, what are chances it gets released soon and how's it behaving as last beta ?
    It is up to BETA 12 so it should be released soon. The 59 BETA 12 works better than Fx 58. That was the version I had to remove as it would not completely close. No such issue with Fx 59.
      My Computer


 
Page 16 of 39 FirstFirst ... 6141516171826 ... LastLast

  Related Discussions
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 02:28.
Find Us




Windows 10 Forums