Edge always says "Can't reach this page" and won't work

Page 1 of 2 12 LastLast

  1. Posts : 28
    windows 10
       #1

    Edge always says "Can't reach this page" and won't work


    Hi all,

    I'm an insider running build 16257, and have a problem. I have two insider computers, but one has a problem. Whatever url I may enter or click any bookmark, it says "Can't reach this page" and won't work.

    How can I fix this? sfc /scannow found no problems.

    Thank in advance!

    EDIT: I attached a screenshot of Edge. Firefox and Chrome and other Internet apps are working fine. I checked the diskimage with "Dism /Online /Cleanup-Image /CheckHealth" and it's healthy.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Edge always says "Can't reach this page" and won't work-2017-08-13.png  
    Last edited by maverick6664; 12 Aug 2017 at 17:27.
      My Computer


  2. Posts : 5,834
    Dual boot Windows 10 FCU Pro x 64 & current Insider 10 Pro
       #2

    Hi there. You may want to run scannow also.

    If that doesn't work, try this: Reinstall and Re-register Microsoft Edge in Windows 10 Windows 10 Browsers Email Tutorials
      My Computers


  3. Posts : 28
    windows 10
    Thread Starter
       #3

    HippsieGypsie said:
    Hi there. You may want to run scannow also.

    If that doesn't work, try this: Reinstall and Re-register Microsoft Edge in Windows 10 Windows 10 Browsers Email Tutorials
    Thank you for suggestion. sfc /scannow says the system files has no inconsistency. So I tried reinstall and re-register edge as mentioned. The procedure succeeded, but Edge doesn't work yet...

    One more funny thing is that "New Application Guard Window" somehow works fine.

    Hmmm....

    Regards,
      My Computer


  4. Posts : 5,834
    Dual boot Windows 10 FCU Pro x 64 & current Insider 10 Pro
       #4

    maverick6664 said:
    Thank you for suggestion. sfc /scannow says the system files has no inconsistency. So I tried reinstall and re-register edge as mentioned. The procedure succeeded, but Edge doesn't work yet...

    One more funny thing is that "New Application Guard Window" somehow works fine.

    Hmmm....

    Regards,
    That's strange. The only thing I can think of is running the network troubleshooter.

    Control Panel > Troubleshooting > Connect to the Internet.
      My Computers


  5. Posts : 28
    windows 10
    Thread Starter
       #5

    HippsieGypsie said:
    That's strange. The only thing I can think of is running the network troubleshooter.

    Control Panel > Troubleshooting > Connect to the Internet.
    I tried it now, but it says no problem found.....sigh Actually other browsers (chrome, firefox) and email program (Thunderbird) work fine.
      My Computer


  6. Posts : 5,834
    Dual boot Windows 10 FCU Pro x 64 & current Insider 10 Pro
       #6

    maverick6664 said:
    I tried it now, but it says no problem found.....sigh Actually other browsers (chrome, firefox) and email program (Thunderbird) work fine.
    Is Edge set as your default browser?
      My Computers


  7. Posts : 5,834
    Dual boot Windows 10 FCU Pro x 64 & current Insider 10 Pro
       #7

    Learning about Edge, Bob?
      My Computers


  8. Posts : 28
    windows 10
    Thread Starter
       #8

    HippsieGypsie said:
    Is Edge set as your default browser?
    No. That's the good thing to me :) So don't worry so much.

    BTW I posted this problem on Microsoft tech forum also, and the Microsoft guy asked me if I used proxy, but I don't use one.
      My Computer


  9. Posts : 5,834
    Dual boot Windows 10 FCU Pro x 64 & current Insider 10 Pro
       #9

    maverick6664 said:
    No. That's the good thing to me :) So don't worry so much.
    Just for grins try changing it to default just to see if that works. I'm curious. You can always change it back.
      My Computers


  10. Posts : 28
    windows 10
    Thread Starter
       #10

    HippsieGypsie said:
    Just for grins try changing it to default just to see if that works. I'm curious. You can always change it back.
    Now I tried it, but things didn't change. Edge can't connect to any site. It looks like it is cut off from the Internet.
      My Computer


 
Page 1 of 2 12 LastLast

  Related Discussions
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 09:02.
Find Us




Windows 10 Forums