1.    13 Jul 2017 #1
    Join Date : Jun 2014
    UK
    Posts : 1,050
    W10 pro x64 and W8.1 x86

    Custom Bing 'Top Sites' configuration and settings broken.


    I noticed this yesterday. In MS Edge, if you click 'new tab' you get an option to customise the page and in my case I have it to display my top or favorite sites.

    The problem is that suddenly they are all mixed, all the first bunch that were pinned or now unpinned and even some of the favicon images are incorrect. In the image you can see the left icon text is greyed out... that is not unique to that site, even Ten Forums favicon did that.

    If I start again and set them all up then I find the next time I open the browser they are all muddled and unpinned again.

    Is this a coincidence...

    This is happening on BOTH my PC's. Yesterday my second PC updated to the latest cumulative update. My main PC has not yet had the update applied (Pro set to defer updates) and had in any case not been on at all at this point.

    Both PC's will not now allow the page to be set up, they shuffle stuff around and 'unpin' everything I set.

    Any ideas ?

    Click image for larger version. 

Name:	Top Sites.JPG 
Views:	2 
Size:	70.8 KB 
ID:	143690
      My ComputerSystem Spec
  2.    13 Jul 2017 #2
    Join Date : Jun 2014
    UK
    Posts : 1,050
    W10 pro x64 and W8.1 x86
    Thread Starter

    I'm beginning to think either something has changed with the way Bing handles the required info (is it a form of cookie ?) because I have just spent the last 30 minutes deleting everything possible in Edge and then re-entering all my site preferences which is a good 25 minutes job.

    The 'Top Sites' now seem to be behaving more normally. I've just set a few up and they drag and drop into the wanted places and up to now, those that are pinned are remaining so.

    Very odd because this issue has struck both my PC's simultaneously.
      My ComputerSystem Spec

 


Similar Threads
Thread Forum
Solved outlook 2007 configuration settings
Hi, This pc uses win10 pro, and outlook 2007. Recently the connection to email server failed and I'm not able to re-establish. I tried manual settings as per Setting up Microsoft Outlook 2007 to check your email - InMotion Hosting but connection...
Browsers and Email
Solved Settings links broken
Looks like some of the links in Windows Settings are broken (I think they only broke after the Anniversary Update). If anyone knows how to fix this it would be most welcome. In Settings>System>About, clicking "Device Manager" at the bottom of...
General Support
Solved Storage Settings Broken
I just got a new laptop a few days ago, and I am loving it. It came with a 125gb SSD, and a 1TB hard drive as well. I decided from the get-go I wanted all my applications on my SSD for speed, and all of my documents and music and videos on my hard...
General Support
Outlook configuration for custom domain email?
Hi, I have my own domain's email which uses Outlook itself. I can login via Live.com or Outlook.com and it works fine but I am unable to set it up via Outlook 2016. Microsoft has provided me the following mail configuration in the Outlook.com...
Browsers and Email
Solved Manage search & Bing settings
we can manage Search setting this may have alread been discussed but i did not see it if it was , Click the search icon/or just start typing into the search box on the taskbar ,click on the 3 small lines top left of the search box, as see in...
General Support
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 05:45.
Find Us
Twitter Facebook Google+ Ten Forums iOS App Ten Forums Android App



Windows 10 Forums