Edge showing blank space and address bars, crash after few seconds

  1. sa3er's Avatar
    Posts : 3
    Windows 10 Version 1703 Build 15063.138
       #1

    Edge showing blank space and address bars, crash after few seconds


    Hi, I've got this weird problem with my Edge browser which is driving me crazy. So in the place where websites are supposed to show up I see nothing rather than a flat blank space while address bar and toolbar are visible and clickable. No matter what I do the browser automatically shut downs after a few seconds. Also when I type an address in the address bar and hit enter, nothing happens.

    I already tried all available solutions on the internet, so please do not copy/paste or direct me to other pages. I've already tried them all and they are not working in my case.

    I will send a screenshot along with the dump file and ProcMon log file (filtered to MicorosoftEdge). Any help would be greatly appreciated.

    Microsoft Windows Version 1703 OS Build 10.0.15063.138

    Download dump file + ProcMon log file
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Edge showing blank space and address bars, crash after few seconds-edgeblank.jpg  
      My Computer


  2. Posts : 838
    Win10 Version 21H2 19044.1348
       #2

    Did you check the tutorial to reset Edge ? And run a scan for malware ?

    Reset Microsoft Edge to Default in Windows 10


      My Computer

  3. sa3er's Avatar
    Posts : 3
    Windows 10 Version 1703 Build 15063.138
    Thread Starter
       #3

    Thank you for your reply torre,

    Yes, I'm afraid that was one of the first things I did. No luck. I was hoping experts like you could into the log/dump files and figure out where is that coming from.
      My Computer


  4. Posts : 838
    Win10 Version 21H2 19044.1348
       #4

    Bump to top for review by others.

    No experience in comprehending log/dump files.
      My Computer


  5. Posts : 3
    Wi 10 Pro 64 bit
       #5

    I have the same problem, but it occurred on both my Laptop and Desktop at exactly the same time, some 3 weeks ago.
    I applied all of the forum recommendations to resolve this but to no effect. I also restored a Reflect System backup from a time that Edge was working, but the problem persisted.
    I believe the issue lies with Microsoft somehow, and is not a problem with my computers, but have no idea how to go any further.
    I hope this info will help more experienced members give guidance.
      My Computer

  6. sa3er's Avatar
    Posts : 3
    Windows 10 Version 1703 Build 15063.138
    Thread Starter
       #6

    So no luck
      My Computer



  7. Posts : 3
    Wi 10 Pro 64 bit
       #7

    The software program Rapport Trusteer seems to be the cause of the problem. Uninstalling this has let Edge operate properly.
      My Computer


 

  Related Discussions
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 21:03.
Find Us




Windows 10 Forums