Unable to get to google.com in Internet explorer? Other browsers ok.

Page 2 of 2 FirstFirst 12
  1. Berton's Avatar
    Posts : 12,258
    Win10 Version 21H2 Pro and Home, Win11 Pro
       #11

    Don't know if you've checked but I go to Control Panel, Internet Options, Connections tab, LAN Settings button and assure ONLY the "Automatically detect........." item is checked. Some infections/malware like to throw in a Proxy setting and it nearly always causes problems. Sometimes setting the Security tab to Default helps.
      My Computers


  2. Posts : 161
    Windows 10
    Thread Starter
       #12

    I did check that. It was set to auto. To fix, I had to manually set to the dns servers that were provided in this thread.
      My Computer

  3. Samuria's Avatar
    Posts : 6,673
    windows 10
       #13

    By default auto dns is set to your router a lot of routers cant handle a lot of dns requests and pass traffic as well netgear is ver bad for that
      My Computer


  4. Posts : 161
    Windows 10
    Thread Starter
       #14

    Hmm. That is interesting. I wonder why only 1 of my machines in my network was affected then. The other 4 windows computers are all fine. That machine stayed affected even after reloading windows. Should I be resetting firmware on my Asus router...?
      My Computer


 

  Related Discussions
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 12:48.
Find Us




Windows 10 Forums