1.    03 Sep 2016 #1

    Google streetview


    Can anyone try this address in street view? All i get is a black screen I tried clearing cache, various browsers, ect. all I get is black:

    Berzinec Park
    Central Ave
    Rahway, NJ 07065

    Does it work for you? very annoying as im trying to view it
      My System SpecsSystem Spec


  2. Joined : Aug 2015
    Salem, Oregon
    Posts : 21
    Windows 10
       03 Sep 2016 #2

    Works fine for me.
      My System SpecsSystem Spec

  3.    03 Sep 2016 #3

    tdockery97 said: View Post
    Works fine for me.
    can you send me a screenshot please! facing it

    really annoying
      My System SpecsSystem Spec


  4. Joined : Aug 2015
    Salem, Oregon
    Posts : 21
    Windows 10
       03 Sep 2016 #4

    Sent it to you via PM.
      My System SpecsSystem Spec

  5.    03 Sep 2016 #5

    tdockery97 said: View Post
    Sent it to you via PM.
    Got it, thank you so much! very strange only this specific location just will not work. Even moving around the park from different sides/roads and angles surrounding it, doesnt work. Never had this before. Been trying for 5 hours to find a location, im looking for landmarks like this one in order to find it. Havent found it yet but soon! this was my first dead end.

    Just saying Incase this question seems strange.
      My System SpecsSystem Spec

  6.    03 Sep 2016 #6

    Works for me too in Chrome. Maybe clear your browser's cache once in a while?

    Nice neighbourhood.
      My System SpecsSystem Spec

  7.    03 Sep 2016 #7

    swarfega said: View Post
    Works for me too in Chrome. Maybe clear your browser's cache once in a while?

    Nice neighbourhood.
    I did that and tried various browsers too. As said in my initial question above^

    Thats mood now anyway, I got all I needed. All els is working fine.
      My System SpecsSystem Spec

  8.    03 Sep 2016 #8

    swarfega said: View Post
    Works for me too in Chrome. Maybe clear your browser's cache once in a while?

    Nice neighbourhood.
    Think it could be related to a failing hard drive? I think mine has been failing. Maybe that could be why? no idea.

    edit: nice neighbourhood? what caught your eye!
    Last edited by Bright Eyes; 03 Sep 2016 at 07:29.
      My System SpecsSystem Spec

  9.    04 Sep 2016 #9

    I just liked the ambience of the street

    Have you tried running chkdsk to verify the drive?
      My System SpecsSystem Spec

  10.    04 Sep 2016 #10

    swarfega said: View Post
    I just liked the ambience of the street

    Have you tried running chkdsk to verify the drive?
    I do remember running that. Im actually looking for the log file for it in event viewer with little luck. Not sure if running it again is advisable?

    Its sooo strange how I cant view that address still.
    Last edited by Bright Eyes; 04 Sep 2016 at 03:34.
      My System SpecsSystem Spec


 


Similar Threads
Thread Forum
Using Google Chrome cannot access www.google.com
Hi all, I do not know what the problem is, but due to hardware limitations, the only browser that runs smoothly on my laptop is Google Chrome. I do have Firefox installed but it runs choppy at best, but google will load on it. I cannot figure...
Browsers and Email
Solved Anyone else getting that old Google bar when visiting a Google site ..
Anyone else getting that old Google bar when visiting a Google site with Edge? 69656
Browsers and Email
Wierd Google Chrome and Google app launcher display issue
Clean installed windows 10 last week and I'm now getting a few odd display issues. On occasion my google app launcher is not displaying properly, It is much too big. After opening and closing a few times it returns to normal size. The same thing...
Browsers and Email
Why is Edge only offering google.fr as an option, not google.co.uk?
Hi, I've just installed windows 10 which all seems to have gone very well. The only problem I can't currently fix is that google seems to think I am in France! When I go to Edge/Settings/Advanced settings/search in the address bar with the only...
Browsers and Email
Google Chrome help
Hi After updating to the new version 45.02454.85m Google chrome. some of the web site that to go on to I can no longer get the images to load up. Is anyone besides me having this problem? Is there s fixes? Thank you
Browsers and Email
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 05:00.
Find Us
Twitter Facebook Google+



Windows 10 Forums