1.    20 Jul 2016 #1
    Join Date : Sep 2014
    Posts : 320
    Window 10

    No Streaming Sound in IE 11on SP4 for Some Sites -- Edge Works Fine


    On my Surface Pro 4, when using IE 11 some web site streaming (e.g. CNN Go, MSNBC Live, etc.) have no audio (video is fine), while other audio is fine (e.g. YouTube). The same sites stream fine on the SP4 in Edge, and stream fine on my desktop using both IE 11 and Edge. It appears that HTML5 sites are fine but Flash sites are not. I've looked at all of the places I could think of (Flash and audio settings, etc.) but cannot seem to find what's causing no audio of some streams in IE on the SP4.

    Does anyone have any suggestions? Thank you.
      My ComputerSystem Spec
  2.    23 Jul 2016 #2
    Join Date : Sep 2014
    Posts : 320
    Window 10
    Thread Starter

    Update: I have discovered that sound works fine when using a headphone but not the speakers. I believe this issue was introduced with the July SP4 firmware/driver update.
    Last edited by PJLLB; 26 Jul 2016 at 13:39.
      My ComputerSystem Spec
  3.    26 Jul 2016 #3
    Join Date : Sep 2014
    Posts : 320
    Window 10
    Thread Starter

    Update 2: I built a test user account on the SP4 and IE 11/Flash audio works fine, so it seems something's going on in the original user profile with some Flash setting. I've reset IE 11 and Flash settings in that profile, but the behavior persists.

    So a more specific question: Does anyone know where IE 11/Flash settings are maintained on a user-by-user basis?
      My ComputerSystem Spec
  4.    03 Aug 2016 #4
    Join Date : Sep 2014
    Posts : 320
    Window 10
    Thread Starter

    I wanted to comment that I've marked this thread resolved. The update to Windows 10 Anniversary version resolved the issue.
      My ComputerSystem Spec

 


Similar Threads
Thread Forum
Solved PC works fine but wouldn't do a system restore
Hi my PC works fine but wouldn't do a system restore.tried DISM tools but fails at initiatilisation. Ran chkdsk overnight no problems, sfc no problems. Last resort used media creation tool as per here. It went right though fine but then said...
Backup and Restore
No sound from Youtube or Vimeo but sound ok in some other sites -
Need some help please. We installed Windows 10 a couple of months ago and everything was working fine. Suddenly, we noticed that no sound is coming from some videos we're watching. Mainly sites like YouTube, Facebook. We thought of refreshing...
Browsers and Email
NVidia Geforce 7100 GS works fine despite MS saying No
Several of the PCs I manage suffer the Windows 10 pre-upgrade report that the installed graphics card is not supported in Windows 10. One of these was for the nVidia Geforce 7100 GS. I removed this card and did the upgrade using the Motherboard...
Graphic Cards
Utorrent works fine in W10
Hi there W10 ==> Utorrent works 100% OK for those interested in that sort of thing -- I'd recommend using TOR though to access your favourite site(s) -- might be slower but is unblocked everywhere and you are anonymous to ISP statistic...
Software and Apps
Handbrake fails on W10 --MakeMKV still works fine
Hi there After "de-regionalising" and decrypting DVD's / Blu Ray's I convert these to MKV for my media servers. Handbrake on latest W10 build seems to miss some episodes when trying to encode DVD's with multiple episodes. I've used Handbrake for...
Software and Apps
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 17:22.
Find Us
Twitter Facebook Google+ Ten Forums iOS App Ten Forums Android App



Windows 10 Forums