Page 1 of 2 12 LastLast

  1. Joined : Dec 2013
    Sydney, Nova Scotia, Canada
    Posts : 8,194
    Windows 10 IoT
       25 Mar 2015 #1

    IE Technical Preview page opens every time I launch IE


    I did a clean install of Windows 10 build 10041 x64. Every time I launch IE from my taskbar it opens a second tab, flashes Go Microsoft.com and then opens the IE Technical Preview page. The welcome to the latest version of IE page. I have set my homepage to just Google, reset IE to defaults etc but can't get ride of it. Google opens and then a second later the second tab opens and focus is taken to this page. It's getting really annoying now. Anybody know how to get ride of it?
      My System SpecsSystem Spec


  2. Joined : Jan 2014
    Austin, Texas
    Posts : 841
    14955 Pro
       25 Mar 2015 #2

    Look in the properties of the shortcut, change the Start In to actual file location instead of the generic location with % tags...see if it makes a difference.
      My System SpecsSystem Spec


  3. Joined : Oct 2014
    Arnold, MD
    Posts : 17,335
    Triple Boot 10 Pro & 10 Insider Pro & 8.1 Pro
       25 Mar 2015 #3

    alphanumeric said: View Post
    I did a clean install of Windows 10 build 10041 x64. Every time I launch IE from my taskbar it opens a second tab, flashes Go Microsoft.com and then opens the IE Technical Preview page. The welcome to the latest version of IE page. I have set my homepage to just Google, reset IE to defaults etc but can't get ride of it. Google opens and then a second later the second tab opens and focus is taken to this page. It's getting really annoying now. Anybody know how to get ride of it?
    Go to internet options, general, type over whatever is in the homepage block (just type google.com) and press ENTER, do not click use current or anything else, yet. Click apply, ok. Exit IE and restart IE. Should have Google search and nothing else.
      My System SpecsSystem Spec


  4. Joined : Dec 2013
    Sydney, Nova Scotia, Canada
    Posts : 8,194
    Windows 10 IoT
       25 Mar 2015 #4

    f14tomcat said: View Post
    Go to internet options, general, type over whatever is in the homepage block (just type google.com) and press ENTER, do not click use current or anything else, yet. Click apply, ok. Exit IE and restart IE. Should have Google search and nothing else.
    Well, I'll be, that worked. Thank you, that was annoying the hell out of me, and very frustrating.
      My System SpecsSystem Spec


  5. Joined : Oct 2014
    Arnold, MD
    Posts : 17,335
    Triple Boot 10 Pro & 10 Insider Pro & 8.1 Pro
       25 Mar 2015 #5

    alphanumeric said: View Post
    Well, I'll be, that worked. Thank you, that was annoying the hell out of me, and very frustrating.
    Just wait! Spartan will make you do the whole thing in Greek!
      My System SpecsSystem Spec


  6. Joined : Dec 2013
    Sydney, Nova Scotia, Canada
    Posts : 8,194
    Windows 10 IoT
       25 Mar 2015 #6

    I tried to give you rep but its not working? Or I'm not clicking in the correct place?
      My System SpecsSystem Spec


  7. Joined : Oct 2014
    Arnold, MD
    Posts : 17,335
    Triple Boot 10 Pro & 10 Insider Pro & 8.1 Pro
       25 Mar 2015 #7

    alphanumeric said: View Post
    I tried to give you rep but its not working? Or I'm not clicking in the correct place?
    Lower left corner thingy with the little thumb on my post. And thanks!
      My System SpecsSystem Spec


  8. Joined : Dec 2013
    Sydney, Nova Scotia, Canada
    Posts : 8,194
    Windows 10 IoT
       25 Mar 2015 #8

    Now I see it. I was clicking the green things under your member title. Don't ask me why, one of those days I guess.
      My System SpecsSystem Spec


  9. Joined : Oct 2014
    Arnold, MD
    Posts : 17,335
    Triple Boot 10 Pro & 10 Insider Pro & 8.1 Pro
       25 Mar 2015 #9

    alphanumeric said: View Post
    Now I see it. I was clicking the green things under your member title. Don't ask me why, one of those days I guess.
    Build 10041 has most of us wondering where the rest of the UFO's are! You're not alone! Again, thanks, and have a good one!
      My System SpecsSystem Spec


  10. Joined : Dec 2013
    Sydney, Nova Scotia, Canada
    Posts : 8,194
    Windows 10 IoT
       25 Mar 2015 #10

      My System SpecsSystem Spec


 
Page 1 of 2 12 LastLast


Similar Threads
Thread Forum
win 10 technical preview
Hi all downloaded latest win 10 (10162) TP yesterday but can only install on any instance of windows im using that time of installation be it 7 or 8 ..... or on a Virtual Box, but not a drive of my choice ?, will this be the same for the final...
Installation and Setup
Microsoft opens up about more Windows 10 preview features
Read more...
Windows 10 News
"Windows 10 Technical Preview will go live at 7pm UK time"
Windows 10 Technical Preview: Features, Release Date and How to Download
Windows 10 News
Real time news from the 30th Launch event
If you all want to follow things as they happen today, sadly there is no live video so you can do so via the folks live blogging at the links below.
General Support
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 21:57.
Find Us
Twitter Facebook Google+



Windows 10 Forums