Firefox - Reply box not clearing

Page 1 of 2 12 LastLast

  1. Posts : 56,119
    Multi-boot Windows 10/11 - RTM, RP, Beta, and Insider
       #1

    Firefox - Reply box not clearing


    Don't have this issue with Chrome or IE. When using FF (latest), any reply to a post on any thread here does NOT clear after posting the reply. I clear cache, history, cookies, everything and still "remembers" last reply entry. Is it FF or forum? (or me?) Befuddled...
      My Computers


  2. Posts : 17,832
    Windows 10
       #2

    f14tomcat said:
    Don't have this issue with Chrome or IE. When using FF (latest), any reply to a post on any thread here does NOT clear after posting the reply. I clear cache, history, cookies, everything and still "remembers" last reply entry. Is it FF or forum? (or me?) Befuddled...
    Hmmm..., testing now...
      My Computer


  3. Posts : 17,832
    Windows 10
       #3

    testing again...
      My Computer


  4. Posts : 17,832
    Windows 10
       #4

    If I choose 'Reply with Quote', it works normally, if I choose 'Reply to Thread' button, I have to click 'Submit' twice!

    Might be FF
      My Computer


  5. Posts : 56,119
    Multi-boot Windows 10/11 - RTM, RP, Beta, and Insider
    Thread Starter
       #5

    Edwin said:
    If I choose 'Reply with Quote', it works normally, if I choose 'Reply to Thread' button, I have to click 'Submit' twice!

    Might be FF
    Test #1
      My Computers


  6. Posts : 56,119
    Multi-boot Windows 10/11 - RTM, RP, Beta, and Insider
    Thread Starter
       #6

    Edwin said:
    If I choose 'Reply with Quote', it works normally, if I choose 'Reply to Thread' button, I have to click 'Submit' twice!

    Might be FF
    Test #2. If I go out of the thread and back in, do reply with quote it's fine. Weird!
      My Computers


  7. Posts : 56,119
    Multi-boot Windows 10/11 - RTM, RP, Beta, and Insider
    Thread Starter
       #7

    I'll just let it be for now. It's a buffer issue somewhere. If it persists a long time, I'll feedback Mozilla and/or Tenforums. Thanks for the testing, Edwin.
      My Computers


  8. Posts : 17,832
    Windows 10
       #8

    f14tomcat said:
    Test #2. If I go out of the thread and back in, do reply with quote it's fine. Weird!
    It might be a forum site setting,
    when I choose 'Reply with Quote' I'm in the 'Quick Reply' UI,
    if I choose 'Reply to Thread' button I'm in the 'Go Advanced' UI.

    Should paste all this info in the 'Site Bugs and Suggestions' thread.
      My Computer


  9. Posts : 10,545
    Windows 10 Workstation x64
       #9

    Edwin said:
    It might be a forum site setting,
    when I choose 'Reply with Quote' I'm in the 'Quick Reply' UI,
    if I choose 'Reply to Thread' button I'm in the 'Go Advanced' UI.

    Should paste all this info in the 'Site Bugs and Suggestions' thread.
    That's normal behaviour.
      My Computers


  10. Posts : 56,119
    Multi-boot Windows 10/11 - RTM, RP, Beta, and Insider
    Thread Starter
       #10

    Edwin said:
    It might be a forum site setting,
    when I choose 'Reply with Quote' I'm in the 'Quick Reply' UI,
    if I choose 'Reply to Thread' button I'm in the 'Go Advanced' UI.

    Should paste all this info in the 'Site Bugs and Suggestions' thread.
    I think you just did!

    z3r010 said:
    That's normal behaviour.
    Thanks for the info, John.
      My Computers


 

  Related Discussions
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 11:31.
Find Us




Windows 10 Forums