Cut and paste URLS only works in compatibilty mode (IE)


  1. Posts : 11,183
    Windows / Linux : Arch Linux
       #1

    Cut and paste URLS only works in compatibilty mode (IE)


    Hi there

    I seem to have problems in IE cutting and pasting URL links unless I'm in compatibility mode. Running W10 build 9879 with latest fixes applied.

    Not a big deal but just another thing to watch for in testing the OS.

    Cheers
    jimbo
      My Computer


  2. Posts : 7,710
    3-Win-7Prox64 3-Win10Prox64 3-LinuxMint20.2
       #2

    Hi,
    One question,
    Why and from where are you Cutting a url from instead of copying :/
    Cheers.
      My Computers


  3. Posts : 11,183
    Windows / Linux : Arch Linux
    Thread Starter
       #3

    ThrashZone said:
    Hi,
    One question,
    Why and from where are you Cutting a url from instead of copying :/
    Cheers.
    Hi there

    OK typo - I meant copying -- CTRL-C from the keyboard from the URL title. Then pasting say into the Forum thread in a post I just get a Blank. Compatibility mode works as it always used to - item gets pasted.

    Cheers
    jimbo
      My Computer


  4. Posts : 7,710
    3-Win-7Prox64 3-Win10Prox64 3-LinuxMint20.2
       #4

    Okay,
    I can't say I ever had any issuing doing that with the right click menu lists
    Have you tried them instead of the keyboard keys ?
    Cheers.
      My Computers


  5. Posts : 29,075
    Windows 10 21H1 Build 19043.1023
       #5

    jimbo45 said:
    ThrashZone said:
    Hi,
    One question,
    Why and from where are you Cutting a url from instead of copying :/
    Cheers.
    Hi there

    OK typo - I meant copying -- CTRL-C from the keyboard from the URL title. Then pasting say into the Forum thread in a post I just get a Blank. Compatibility mode works as it always used to - item gets pasted.

    Cheers
    jimbo
    I just discovered I have it, too, Jimbo!

    When I'm reading and want to reply, not even the smileys will show up when I click on them. I tried to cut and paste (Ctrl+C; Ctrl+V) and that doesn't work either. I lowered the security setting in Internet Options, but that didn't do any good.
      My Computer


  6. whs
    Posts : 1,935
    Windows 7
       #6

    I don't have that problem. I can copy URLs from and paste to the IE.
      My Computer


  7. Posts : 7,710
    3-Win-7Prox64 3-Win10Prox64 3-LinuxMint20.2
       #7

    I don't see any issue either
    Neither of y'all are showing any system spec's although did y'all add No Script or something like that ?
    Cheers.
      My Computers


  8. Posts : 29,075
    Windows 10 21H1 Build 19043.1023
       #8

    ThrashZone said:
    I don't see any issue either
    Neither of y'all are showing any system spec's although did y'all add No Script or something like that ?
    Cheers.
    I have Windows 10 on two laptops, Thrash, and haven't gotten around to putting specs in for either of them. I don't want to give specs for my 17" because it will be going back to my son-in-law when my new one gets here. And this one will probably go back into reserve then.

    BTW, I hadn't noticed that the problem doesn't happen on this 15.6" laptop; only the 17", which I corrected by using compatible mode like Jimbo did.
      My Computer


  9. Posts : 7,710
    3-Win-7Prox64 3-Win10Prox64 3-LinuxMint20.2
       #9

    Hi y'all both might try using Alt+TB and uncheck both boxes for comp-view lists from Microsoft,
    After that use Alt+TD delete browser history and check all of the boxes except for the very top and the third from the top Cookies and delete.
    Close ie and re-open and see what happens,
    Cheers.
      My Computers


 

  Related Discussions
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 15:37.
Find Us




Windows 10 Forums