Latest Google Chrome released for Windows

Page 3 of 111 FirstFirst 123451353103 ... LastLast
  1. Brink's Avatar
    Posts : 48,870
    64-bit Windows 10 Pro for Workstations build 19635
    Thread Starter
       #21

    Thank you chideock. First post updated. :)
      My Computers

  2. Brink's Avatar
    Posts : 48,870
    64-bit Windows 10 Pro for Workstations build 19635
    Thread Starter
       #22

    New Chrome 47.0.2526.111 released. :)
      My Computers

  3. BunnyJ's Avatar
    Posts : 22,693
    Windows 10 Home x64
       #23

    Brink said:
    New Chrome 47.0.2526.111 released. :)
    Thanks for the update Shawn.
      My Computer

  4. Edwin's Avatar
    Posts : 15,437
    Windows 10
       #24

    January 21, 2016,
    Updates Flash and various security and bug fixes.
    Version 48.0.2564.82
      My Computer

  5. Brink's Avatar
    Posts : 48,870
    64-bit Windows 10 Pro for Workstations build 19635
    Thread Starter
       #25

    Thank you Edwin. First post updated. :)
      My Computers

  6. BunnyJ's Avatar
    Posts : 22,693
    Windows 10 Home x64
       #26

    Just got it..
      My Computer


  7. Steve C's Avatar
    Posts : 5,275
    Windows 10 Pro 64 bit
       #27

    I just updated to Version 48.0.2564.97 m (64 bit).
      My Computers

  8. Brink's Avatar
    Posts : 48,870
    64-bit Windows 10 Pro for Workstations build 19635
    Thread Starter
       #28

    Thank you Steve. First post updated. :)
      My Computers

  9. Brink's Avatar
    Posts : 48,870
    64-bit Windows 10 Pro for Workstations build 19635
    Thread Starter
       #29

    New Chrome 48.0.2564.103 released. See first post for more details. :)
      My Computers

  10. jimbo45's Avatar
    Posts : 9,072
    Windows / Linux : Arch Linux
       #30

    Hi there

    Posted in the main section under browsers -- simply cannot get Chrome to work on my PC -- W10 X64 PRO - latest updates - have uninstalled and re-installed several times and cold booted the PC as well.

    No Viruses -- IE and Edge both working "AOK"

    Screenshots shown in my post in the Browsers section. Sticks in a WAIT on any website whatsoever --even Localhost !!!!.

    Cheers
    jimbo

    update : after giving up on trying to find a fix for this I restored a backup I did last night - always do a nightly backup -- 8 mins so no problem to take one.

    Then Chrome installed fine -- must have done something stupid.

    Anyway it's all fine.
    Shows the value of REGULR backups too.

    Cheers
    jimbo
    Last edited by jimbo45; 08 Feb 2016 at 11:16. Reason: Fixed the problem
      My Computer


 

Related Threads
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 09:32.
Find Us




Windows 10 Forums