Latest Firefox Released for Windows

  1. CountMike's Avatar
    Posts : 18,331
    W10+Developer Insider + Linux
       #1681

    Josey Wales said:
    Tnx. updated.
      My Computers

  2. DooGie's Avatar
    Posts : 9,303
    Wndows 10 Pro x64 dev channel
       #1682

    I'm finding version 65.0 RC2 a bit sluggish compared to the beta builds so for now have gone back to 65.0 beta12. Firefox version beta 66 will be out next week so I'll hang on for that
      My Computer

  3. Wynona's Avatar
    Posts : 27,934
    Windows 10 2404 Build 19042.867
       #1683

    DooGie said:
    I'm finding version 65.0 RC2 a bit sluggish compared to the beta builds so for now have gone back to 65.0 beta12. Firefox version beta 66 will be out next week so I'll hang on for that
    I'm finding that when I start to type in tenforums and it auto completes, it fails to get there and I have to enter it again. Also, when I want to search something and start typing, I'm dumped out of the space and have to get back into it and start typing again. Sometimes I'm dumped a couple or three times.

    I'm in my Production partition now, so I'm going to check it out in my Insider partition.
      My Computer

  4. DooGie's Avatar
    Posts : 9,303
    Wndows 10 Pro x64 dev channel
       #1684

    Wynona said:
    I'm finding that when I start to type in tenforums and it auto completes, it fails to get there and I have to enter it again. Also, when I want to search something and start typing, I'm dumped out of the space and have to get back into it and start typing again. Sometimes I'm dumped a couple or three times.

    I'm in my Production partition now, so I'm going to check it out in my Insider partition.
    I get it mainly with my homepage Wynona, I start FF and it hangs for a few seconds before connecting.
      My Computer

  5. Wynona's Avatar
    Posts : 27,934
    Windows 10 2404 Build 19042.867
       #1685

    DooGie said:
    I get it mainly with my homepage Wynona, I start FF and it hangs for a few seconds before connecting.
    Aha! It works perfectly in Build 18323! So, it's not Firefox's fault!
      My Computer

  6. DooGie's Avatar
    Posts : 9,303
    Wndows 10 Pro x64 dev channel
       #1686

    Wynona said:
    Aha! It works perfectly in Build 18323! So, it's not Firefox's fault!
    What Windows version are you running on your Production partition Wynona?
      My Computer

  7. OldMike65's Avatar
    Posts : 106,321
    Windows10 Pro (x64) 20H2 19042.870
       #1687

    Works fine on build 17763.292 DooGie
      My Computers

  8. Wynona's Avatar
    Posts : 27,934
    Windows 10 2404 Build 19042.867
       #1688

    DooGie said:
    What Windows version are you running on your Production partition Wynona?
    1809 17763.292, same as Mike.

    And since it's working fine for Mike, maybe I should back up and take another look at my installation.

    I've long thought something's wrong with this installation because of several niggling things.

    The main thing I'm having issues with is Outlook 365; for the longest time it required me to give my password; as well, one of my email addresses (I have several for different projects) has decided not to work properly; keeps telling me there's an issue and it can't be opened.

    So, I'm still debating with myself about whether to give up and do a clean install. Sigh . . . More info than you wanted, but now I'm beginning to doubt myself . . .
      My Computer

  9. DooGie's Avatar
    Posts : 9,303
    Wndows 10 Pro x64 dev channel
       #1689

    Wynona said:
    1809 17763.292, same as Mike.

    And since it's working fine for Mike, maybe I should back up and take another look at my installation.

    I've long thought something's wrong with this installation because of several niggling things.

    The main thing I'm having issues with is Outlook 365; for the longest time it required me to give my password; as well, one of my email addresses (I have several for different projects) has decided not to work properly; keeps telling me there's an issue and it can't be opened.

    So, I'm still debating with myself about whether to give up and do a clean install. Sigh . . . More info than you wanted, but now I'm beginning to doubt myself . . .

    Yup 1809 17763.292 is what I'm running and it's only in the last couple of days I'm getting issues with it. Apart from FF there are things like Event Viewer takes too long to open and a slower feel to the whole system. I'm also tempted to do a clean install but don't know if I can stand the pain of it. Trouble is with Windows 10 it can behave like a sick baby for a few days then the next day it'll start running fine and be like that for months with no problems
      My Computer

  10. Wynona's Avatar
    Posts : 27,934
    Windows 10 2404 Build 19042.867
       #1690

    DooGie said:
    Yup 1809 17763.292 is what I'm running and it's only in the last couple of days I'm getting issues with it. Apart from FF there are things like Event Viewer takes too long to open and a slower feel to the whole system. I'm also tempted to do a clean install but don't know if I can stand the pain of it. Trouble is with Windows 10 it can behave like a sick baby for a few days then the next day it'll start running fine and be like that for months with no problems
    Mine's been running like a sick baby long enough that I'm just waiting for that final straw . . .
      My Computer


 

  Related Discussions
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 20:23.
Find Us




Windows 10 Forums