Windows 10: Windows Mail Issue

  1.    10 Oct 2014 #1

    Windows Mail Issue


    has anyone had an issue with Windows Mail?
    I have got on two occasions the error message 'wwahost.exe is not reponding'.
    what i do after startup is open windows mail so it is in the background, sometime when i go back to the app it shows this error message.
    Click image for larger version. 

Name:	Untitled.png 
Views:	53 
Size:	798.9 KB 
ID:	6741
    Last edited by jamos316; 10 Oct 2014 at 06:56.
      My ComputerSystem Spec

  2.    10 Oct 2014 #2

    jamos I have not seen this error but I have a problem with the store not opening. Restart fixes it for me. How about you? Tell MS every time it happens and maybe it will be fixed. Click on windows feedback its a live tile. Good luck, Charlie
      My ComputerSystem Spec

  3.    10 Oct 2014 #3

    not much off a problem as you can just close the error & restart mail

    Charlie said: View Post
    jamos I have not seen this error but I have a problem with the store not opening. Restart fixes it for me. How about you? Tell MS every time it happens and maybe it will be fixed. Click on windows feedback its a live tile. Good luck, Charlie
      My ComputerSystem Spec


  4. Posts : 3,506
    Win_8.1-Pro, Win_10.1607-Pro, Mint_17.3
       10 Oct 2014 #4

    Oh joy!

    Windows Mail was the Vista iteration of the Windows Mail client.
    Windows Live Mail was the next iteration of the Windows Mail client
    Mail App is the Modern/Immersive iteration of the Windows Mail client

    If we can all reference the program by the various iterations, it will help. I'm not holding out that will happen though

    I use the Window Essentials (Live) Mail client - don't get me started on MS rebranding
    So I won't be any help here - I might in a few months try the Mail App on Win10, but I've prioritized other testing.

    Charlie is right though - it is a bug if you have to restart the app for it to work.

    Please send feedback to MS - that's the purpose of the preview release.

    Oh - great job on getting Win10 up and running. Thanks for not getting lost in your other thread. Member just want to make sure you're aware of the risks.

    Bill
    .
      My ComputerSystem Spec

  5.    24 Aug 2015 #5

    Slartybart said: View Post
    Oh joy!

    Windows Mail was the Vista iteration of the Windows Mail client.
    Windows Live Mail was the next iteration of the Windows Mail client
    Mail App is the Modern/Immersive iteration of the Windows Mail client

    If we can all reference the program by the various iterations, it will help. I'm not holding out that will happen though

    I use the Window Essentials (Live) Mail client - don't get me started on MS rebranding
    So I won't be any help here - I might in a few months try the Mail App on Win10, but I've prioritized other testing.

    Charlie is right though - it is a bug if you have to restart the app for it to work.

    Please send feedback to MS - that's the purpose of the preview release.

    Oh - great job on getting Win10 up and running. Thanks for not getting lost in your other thread. Member just want to make sure you're aware of the risks.

    Bill
    .
    I use Windows Mail (Vista). Copied it from a 64 bit machine of mine that's old. You have to delete the existing Windows Mail in program files before copying this over. Works just fine.
      My ComputerSystem Spec


 

Related Threads
Solved Update issue.. UEFI firmware issue in Installation and Upgrade
14703 Any suggestions??
So instead of sleeping started digging into upgrading to windows 10. Dug through forums but could not find any active threads. Long story short. 1 Windows update did not want to run 2 Ran stc/scanow-fixed the one issue there. (Pulled...
I'm a bit slow jumping on the Insider Preview bandwagon, and as 10 is literally around the corner I thought I'd better get some practice in so I've only just installed Windows 10 for the first time today. I'm on build 10074 and have added my...
Hello All. I have added an Exchange 2010 email account to my secondary laptop running the latest version of Windows 10 TP - 10122. I can successfully add the account and configure it and, as with Windows 8, a pop-up message appears asking me...
Not sure if this has been covered before, sorry if it has, however hear goes. I am running Window 10 on a Spare rig that I built up, Basically an E6500 running at circa 3GHz with 4gb memory. So, basically I am only using Windows 10 as an...

Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 15:48.
Find Us