Websites not shown right in all browsers since upgrade to Windows 10

Page 2 of 2 FirstFirst 12

  1. Posts : 8
    Windows 10 | 64 bit
    Thread Starter
       #11

    NVIDIA GeForce GTX 860M
      My Computer


  2. Posts : 449
    win 10
       #12

    Is it possible that you're using the MS driver?
    I'd recommend using the latest NVIDIA driver for you GPU
      My Computer


  3. Posts : 8
    Windows 10 | 64 bit
    Thread Starter
       #13

    I installed the latest Driver for WIN 10 / 64 bit directly from the NVIDIA Website. No changes appeared...
      My Computer


  4. Posts : 449
    win 10
       #14

    Try uninstalling the display adapter, boot into safe mode (hit F8) and then reinstall the latest NVIDIA drivers
      My Computer


  5. Posts : 8
    Windows 10 | 64 bit
    Thread Starter
       #15

    tried do desinstall / install Driver without success.
    Now I downloaded Firefox to give it a try and everything work perfectly in the Mozilla browser. I have no idea why Edge and Chrome gives me those results...

    I solve the Problem that I just use only Firefox in future.

    Thanks anyway for trying to help me. :)
      My Computer


  6. Posts : 449
    win 10
       #16

    NP, glad it's working now
      My Computer


 

  Related Discussions
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 17:19.
Find Us




Windows 10 Forums