New Edge performance a tad slower in testing after Windows Reinstall


  1. Posts : 37
    10
       #1

    New Edge performance a tad slower in testing after Windows Reinstall


    I don't know what happened and this isn't really a big deal or anything, but the test results from Speedometer 2.0 went from a 144.9 to 138 after COMPLETELY reinstalling Windows (from corruption). I am using a slightly newer version of Windows, it might be the May 2020 Update (it wasn't updating to the May 2020 Update before I reinstalled for some reason.) Same extensions and everything are installed also. Any reasons why the 7 point dip for NO REASON?

    Windows 10: 19041
      My Computer


  2. Posts : 37
    10
    Thread Starter
       #2

    Been spendin' most their lives livin' in the gangsta's paradise.
      My Computer


  3. Posts : 952
    Win10 Version 21H2 19044.1645
       #3

    Coolio ?

    Not certain, notice any slower change in real time use ? Check Reliability History (link below) and Event Logs under System Security in the Control Panel.

    Browser speed monitors can be subjective. If no notice in real time use, may want to disregard. Could reset Edge or Win10 as a max reaction.

    How to Troubleshoot Windows 10 with Reliability Monitor
      My Computer


  4. Posts : 37
    10
    Thread Starter
       #4

    Too much television watching got me chasing dreams... for 144.9 again Wow what a number to myself.

    I have some testing to do, thanks for your help. I hope to find the culprit soon.
      My Computer


 

  Related Discussions
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 19:39.
Find Us




Windows 10 Forums