Latest Microsoft Edge released for Windows


  1. Posts : 7,254
    Windows 10 Pro 64-bit
       #331

    Sometimes they dont play right away like they should do, other times it says it cant play them . If you fresh the page it then works.
      My Computers


  2. Posts : 17,661
    Windows 10 Pro
       #332

    swarfega said:
    Sometimes they dont play right away like they should do, other times it says it cant play them . If you fresh the page it then works.
    Wrong. Refresh does not change the URL.

    Check it yourself. This is the sample post in YouTube Dump thread I used in my previous post:

    A Guy said:
    Sic em!



    A Guy

    Now play the video, and when it starts playing, click the YouTube link on bottom right to open it directly on YouTube. In all other browsers, the link takes me to "real" YouTube, using the video's real URL:

    https://www.youtube.com/watch?v=2WLuuCM6Ej0

    However, the same Youtube link in new Edge, when clicked in our YouTube Dump thread, takes me to YouTube Mobile site URL for that video:

    https://m.youtube.com/watch?feature=emb_logo&v=2WLuuCM6Ej0

    Also, if I manually paste that mobile URL in any other browser, it will be correctly parsed and changed to normal YouTube URL. New Edge cannot parse it correctly.

    YouTube Mobile does not work in browser on a PC. I repeat: refresh does not change URL, so I am not able to open any videos I find embedded here on Ten Forums on YouTube, when using new Edge. All other browsers work OK.

    Kari
      My Computer


  3. Posts : 102
    Windows 10
       #333

    Kari said:
    Wrong. Refresh does not change the URL.

    Check it yourself. This is the sample post in YouTube Dump thread I used in my previous post:




    Now play the video, and when it starts playing, click the YouTube link on bottom right to open it directly on YouTube. In all other browsers, the link takes me to "real" YouTube, using the video's real URL:

    https://www.youtube.com/watch?v=2WLuuCM6Ej0

    However, the same Youtube link in new Edge, when clicked in our YouTube Dump thread, takes me to YouTube Mobile site URL for that video:

    https://m.youtube.com/watch?feature=emb_logo&v=2WLuuCM6Ej0

    Also, if I manually paste that mobile URL in any other browser, it will be correctly parsed and changed to normal YouTube URL. New Edge cannot parse it correctly.

    YouTube Mobile does not work in browser on a PC. I repeat: refresh does not change URL, so I am not able to open any videos I find embedded here on Ten Forums on YouTube, when using new Edge. All other browsers work OK.

    Kari
    I did the steps as you mentioned and it redirects fine on my side (latest Edge stable version). I get this URL automatically https://www.youtube.com/watch?v=2WLuuCM6Ej0&feature=emb_logo
    No problems with playing
      My Computer


  4. Posts : 17,661
    Windows 10 Pro
       #334

    BlackBurn said:
    I did the steps as you mentioned and it redirects fine on my side (latest Edge stable version). I get this URL automatically https://www.youtube.com/watch?v=2WLuuCM6Ej0&feature=emb_logo
    No problems with playing
    That indicates this is something on my end. Weird!
      My Computer


  5. Posts : 7,254
    Windows 10 Pro 64-bit
       #335

    Kari said:
    Wrong. Refresh does not change the URL.

    Kari
    I never said it did. Why the hostility. Specially after I wished you happy birthday.
      My Computers


  6. Posts : 68,358
    64-bit Windows 11 Pro for Workstations
    Thread Starter
       #336
      My Computers


  7. Posts : 17,661
    Windows 10 Pro
       #337

    swarfega said:
    Sometimes they dont play right away like they should do, other times it says it cant play them . If you fresh the page it then works.
    swarfega said:
    I never said it did. Why the hostility. Specially after I wished you happy birthday.
    Hostility? I only said "Wrong" because you posted the highlighted comment in first quoted post above. What's hostile in that? It does not work even after refresh, because the URL is wrong and does not change to correct when refreshed.

    You did not say "it might work when refreshed". You said "it will work". That is wrong.

    How politically correct must we be here? Should I now remember never to correct wrong statements from people who have wished me happy birtday?

    Just to clarify this: my reply to you was in no way hostile. I just explained, why your statement was wrong.

    Kari
      My Computer


  8. Posts : 342
    Windows 10 Pro
       #338

    Version 83.0.473.0 (Official build) canary (64-bit)
      My Computer


  9. Posts : 68,358
    64-bit Windows 11 Pro for Workstations
    Thread Starter
       #339

    galileo said:
    Version 83.0.473.0 (Official build) canary (64-bit)
      My Computers


  10. Posts : 14,040
    Windows 11 Pro X64 22H2 22621.1848
       #340

    Kari said:
    That indicates this is something on my end. Weird!
    I just tried this and it worked correctly for me too. Ended up at https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=2WLuuCM6Ej0&feature=emb_logo

    Latest Microsoft Edge released for Windows-image.png
      My Computers


 

  Related Discussions
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 21:52.
Find Us




Windows 10 Forums